Sedat Kılınç: “Kayseri ye bakım için varım”

Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç, 14 Mayıs’ta yapılacak umumi seçimlerde İYİ Öğür’den Kayseri milletvekilliği namzet adaylığını düzenlediği matbuat toplantısı ile açıkladı.

Sedat Kılınç, toplantıda Kayseri yatırımları ile ait verdiği bilgileri hazırlanan görsellerle anlattı. Halkın taleplerinin makul şekilde karşılanmasını istediklerini belirten Kılınç, “Bu partiye, bu teşkilatlara istek vermiş insanlar, şunları istiyor ve şunlar üzere mücadele ediyor; Hukukun üstünlüğünü baştan sağlanması, celal kurumlarının muvaffakiyetli, tam kadrolarla yönetilmesi. Ülkemizin zenginlik ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artması. Halkımızın taleplerinin, beklentilerinin ve ihtiyaçlarının akıllıca tıpkısı şekilde karşılanmasını ve ülkemizin müreffeh medeniyetler seviyesine çıkmasını istiyor. Umumi başkanımızın de bilcümle İYİ Tümen teşkilatlarının de maksadı politik aynı yola girme amaçları bunlar” dedi.

Kılınç, parti namına bakış açısını baştan dayamak istediklerini söyleyerek, “Amacımız ve hedefimiz ülkemizin kutuplaşmasına sonuç atfetmek, bunu çalmak, yeniden yegâne millet yerine doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle Türküyle, Kürtüyle, Çerkeziyle, Lazıyla ne mezhepten olursa olsun, ne inançtan olursa olsun kavim felsefesini, kavim bakış açısını baştan kurmak istiyoruz. Amacımız, maksadımız bu. Biz milletimizi dost, yurtsever insanlarız. Ben, zaman 28. çevrim İYİ Öğür Milletvekili aday adayı namına bunları sizlerle tutmak istedim. Canan milletim, temiz milletim. İnşallah pir günler, aydın günler bizi bekliyor ” ifadeleri ile mebusluk aday adaylığını açıkladı. – KAYSERİ

Share: