Bartın’da sefer ve kaldırım düzenleme çalışmaları sürüyor

Bartın Belediyesince şehir merkezinde gerekseme mahsus noktalarda nöbet ve yaya kaldırımı düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Cemal Atak, gazetecilere, çevreye duygulu, kent estetiğine önem veren ve üretken belediyecilik anlayışıyla bakım verdiklerini söyledi.

Vatandaşlara ulaşım kolaylığı bulmak için kullanılmamış bayındırlık yolları açtıklarını, beton parke, sathi asfalt ve ısıdam asfalt malzemelerle posta ile yaya kaldırımı aranjman çalışmaları gerçekleştirdiklerini aktaran Akın, şöyle konuştu:

“Mesai ve hisse senedi planımız kapsamında ekiplerimiz Gölbucağı Mahallesi’nde parke taşlarla sefer aranjman çalışması gerçekleştiriyor. Arka yapısı ve altyapısıyla detaylı yıllar takı yaşanmayacak daha da güzelce ve çağcıl görünüme sahip Bartın sağlamak üzere eksiksiz gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ekiplerimiz esasen Gecen Mahallesi’ndeki canip yollarda sathi istila asfalt ile öğün aranjman çalışması yaparak vatandaşlarımızın muvasala kolaylığını sağlamış oldu.”

Share: