“Annemi taciz etti” diye niteleyerek dakikalarca buğulanmış adamı darp etti

Ankara’üstelik aynı can, sokakta annesini taciz ettiğini tez ettiği buğulanmış adamı zedelenmek etti.

Olay, Mamak ilçesi Şahintepe Mahallesi 657. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye bakarak, Yusuf Ş. (33) annesine sözlü tacizde bulunduğunu sav ettiği gabi tahavvül işçisi Ramazan D.’yi (60) sokak ortasında dakikalarca tekmeleyerek darp etti. Yusuf Ş., yüzükoyun yere düşen adamın kafasını dakikalarca tekmelemeye devam etti. Ayrımsız vatandaşın cep telefonu ile vasıta altına aldığı olayda agresif, “Kimesne karışmasın, adalet meselesi” diye niteleyerek bağırdı. Polis ekipleri olayın ardından Yusuf Ş.’yi evinde yakalayarak gözaltına aldı. Yusuf Ş., emniyetteki ifadesinde annesinin yolda yürürken adamı göstererek, “Bu eş bana üç defa sözlü tacizde bulundu” dediğini, bunun üstüne da saldırdığını söyledi.

Olayın yaşandığı mahallede işlek Burak Simge, darp eden kişinin olayın arkası sıra tezce kaçtığını tabir ederek, “Çıktığımızda âdem yerde baygın bir şekilde yatıyordu. Zedelenmek fail can kaçmıştı. Sonra olay adına polis güçleri ve keyif ekipleri geldi. Söylentilere bakarak çarpma edilen buğulu baba yarısı, zedelenmek fail adamın annesine sözlü tacizde bulunmuş, o yüzden adam dahi dövmüş. Amcanın sağlık durumu kötüydü. Polisler mevrut. Saldırgan ile tanışmıyorum ve kendisi ile ait aynı bilgim yok. Buralarda ilk defa gördüm kendisini” diyerek konuştu.

“Ellerini, ayaklarını yıkadım”

Olayın tanığı Ayşe Rahat, “Bu mahallede yaşıyorum. Bahçemde oturuyordum. Sesleri duydum mahallenin çocukları tartışıyor diye düşündüm. Dışarı çıkıp baktığımda darp eden âdem kaçıyordu. Bire Bir de annesi vardı arkasında. Darp edilen adamın elinde eldiven vardı. Buralarda çöp toplayan aynı herif. Çarpma edildikten sonra adamın ayakkabısını çıkardım. İçeriden akarsu getirdiler, ellerini, ayaklarını yıkadım. Adam haddinden fazla kan dem kalıyordu. Durumu gani değildi. O arada polis güçleri ve cankurtaran geldi. Adamı alıp götürdüler, sonraları ne oldu bilmiyorum. Ölüp ölmediğini bilmiyorum. Saldırganı ve annesini tanımıyorum, taksiyle mevrut buraya. Taksicinin gitmesine cevaz vermedik rapor vermesi için. Taksici, ‘Saldırganı göçüm durağından aldım, bilahare gidip annesini aldım ve buraya indirdim abla’ dedi. Herhalde yolda annesi saldırgana tıpkı madde dedi. Taciz etti kabilinden şeyler söyledi herhalde cemi bilemiyorum. Annesinin saldırgana söylediği şeyler üstüne inip nemli adamı darp etmeye başlamış. Taksici, saldırganı durdurmaya çalışmış amma kimseyi dinlememiş” dedi.

Şahintepe Mahallesi’nde gelişim yeri olan Yanardağ Taştan, bir lahzada gidip havari olmaya çalıştığını anlatım ederek, “Bu mahallede hisse senedi yeri sahibiyim. Olayın olduğu periyot dışarıdan sesler duydum. Dükkanımdan çıktığımda buğulanmış ayrımsız kadın ve genç biri yerde yatmakta olan adamın beraberinde küfürler ediyorlardı anneme tecavüz yaptı diyerek. Ben karışmak üzere geldiğim antlaşma yaşlı adamı yerde kanlar içerisinde gördüm. Derakap yanına gidip koruyucu olmaya çalıştım. Saldırgana, ‘Sen hangi yapıyorsun dur. Hangi olursa olsun hakeza yapamazsın, buğulanmış benzeri adama hakeza davranılmaz’ dedim. Beni gördüklerinde lahzada yerde yatan şahsın yanından uzaklaştılar. Uzaklaşırken birlikte bağırmaya bitmeme ettiler. Yerdeki şahısla mecburen ilgilenmek zorunda kaldım. Çünkü adamın ağzından burnundan zaman geliyordu. Içki almakta zorlanıyordu. Başının altına yavaş ayrımsız özdek koydum, dem ağzına yeniden girip soluk almasını engellemesin diye. Çabukça 112 afiyet ekiplerini aradık. Afiyet ekipleri geldi ve müstacelen müdahale ettiler” dedi. – ANKARA



Share: