Çıkmaz ortasında bıçaklanan buğulu koca hayatını kaybetti

Adıyaman’da, çıkmaz ortasında bıçaklanarak kısık yaralanan buğulu eş kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti. Hayatını kaybeden buğulu adamın ailesinin, kıya zanlısıyla ilgilendiren bir nice kat emniyete cürüm duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, daha önceleri yaşanılan tartışmalardan yağlık aralarında yağılık olduğu öğrenilen 65 yaşındaki Mahmut Hava ile B.D., isimli insan, Eskimemiş Mahalle Cemevi yakın karşılaştı. Buğulu adamın önünü kesen B.D., birlikte getirdiği bıçakla Mahmut Hava’i bacağından ve karın bölgesinden bıçakladı. Mahmut Hava, kanlar içerisinde yere yığılırken B.D. ise görüngü durumunda mevcut motosikletine binerek kolaylıkla kaçtı. Görüngü yerine çağrılan sağlık ekiplerince evvel müdahalesi yapılan ve elan sonradan Adıyaman Eğitim ve Araştırı Hastanesine kaldırılan Mahmut Elektrik, yapılan bilcümle müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mahmut Cazibe’in cenazesi, yapılan işlemlerin peşi sıra şifahane morguna kaldırıldı. Polis Güçleri ekipleri, yaptıkları icraat neticesinde olayı gerçekleştiren ve elan sonradan fenomen yerinden kaçan şahsı şehir merkezinde yakaladı. Gözaltına alınan ve elan sonra emniyette işlemleri tamamlanan insan, Adıyaman Adliyesine irsal edildi.

Katil zanlısı karşı suç duyurusunda bulunulmuş

Sokak ortasında, kişi evinin uğrunda, B.D. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğraması sonucu hayatını kaybeden Mahmut Çekim ve ailesinin, olaydan önceki B.D. yoluyla defaatle rahatsız edildiği öğrenildi.

Öte yandan B.D. üzerine ise kıya olayından önce defaatle emniyete cürüm duyurusunda bulunulduğu belirtildi. B.D. isimli şahsın Adıyaman Adliyesindeki işlemleri devam ediyor.

Konuyla ilişik anket sürüyor. – ADIYAMAN

Share: