Adıyaman yöntem haberleri: Gerger ve Sincik’e doğalgaz müjdesi

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Ziyalı’ın girişimleriyle Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan, Sincik ve Gerger ilçelerine doğalgaz hattı çekilmesi üzere komut verdi.

Mebus Ahmet Aydınlık, Adıyaman biçim, Gölbaşı, Besni, Kahta, Samsat Çelikhan ve Tut ilçelerinin peşi sıra Sincik ve Gerger ilçelerine da doğalgaz çekilmesi üzere vacip girişimlerde bulundu.

Saylav Ahmet Ziyalı, Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı programda Sincik ve Gerger ilçelerine doğalgazın çekilmesinin vazgeçilmez olduğun dile getirdi.

Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan, Akmercan Doğalgaz Tevzi Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Akmercan’a bu iki ilçeye doğalgaz çekilmesi noktasında emir verdi.

Konuyla ilgilendiren açıklamalarda bulunan Saylav Ahmet Vazıh hizmette çizik tanımadıklarını belirterek, “Adıyaman forma başta kalkmak üzere ilçelerimizi ve beldelerimize doğalgaz hattı çekildi.

Son kendisine Sincik ve Gerger ilçemize doğalgaz çekilmesi üzere cumhurbaşkanımızla görüştük, kendisi vacip talimatları verdi.

imdi tevzi şirketi olan firma gereğini adına getirecektir. Temas alanda olduğu kabilinden vatandaşımızın bolluk seviyesini ve bayındır ayrımsız hayat sürmesini uydurmak adına elimizden mevrut hizmeti yapmanın gayretinde olduk. çıktı da bir gayret içerisinde hizmet edeceğiz. Ilkin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan girmek için emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek konuştu. – ADIYAMAN

Share: