A Milli Kadın Hokey Takımı’nın Amasya’daki ikinci kadem çalışmaları başladı

A Milli Karı Hokey Takımı’nın Amasya’daki dördüncü kadem hazırlık kampı başladı.

Milli mızıka, Amasya Spor Salonu’nda günde çift alıştırma yaparak 7-10 Aralık’ta Almanya’nın Hamburg kentinde gerçekleştirilecek Mağaza Hokeyi Kadınlar Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürecek.

17 sporcunun katıldığı kamp, 10 dönme sonradan tamamlanacak.

Milli takım antrenörü Yasin Yükseler, matbuat mensuplarına, eski 3 kamp sürecini mübarek tıpkı şekilde tamamladıklarını, dördüncü dinlenme kampı dönemini dahi tıpkısı şekilde geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Şampiyonaya sunma gür şekilde hazırlanacaklarını vurgulayan Yükseler, “Avrupa Şampiyonası öncesi Amasya’ya akıbet kampımız için esasen geldik. Buradaki hedefimiz Avrupa Şampiyonası öncesi haddinden fazla gür tıpkı hazırlık devresi geçirdik amma bu serencam kampın önemi çok fazlasıyla nazik. Umarım sporcularımızın adaptasyonu ve ustalık kadronun adaptasyonu yüksek olur. Biz bu kampı yer liyakatli şekilde geçirmiş oluruz. Demincek akıbet dinlenme kampı, Almanya, Türk Hokey tarihinin yeryüzü balaban organizasyonlarından. Bizim bu organizasyonda yeryüzü gür şekilde çıkmak istiyoruz” diye niteleyerek konuştu.

Milli bando kaptanı Perihan Çınar ise “Amasya’da son dinlenme kampı için buluşmuş olmaktayız. Akıbet kampımız kül hızıyla devam ediyor. Çokça gani hazırlık süreci geçirdik, toplamda bu dördüncü kampımız. Almanya’da 8 takımın bulunduğu cıvıl cıvıl bir arenaya katılacağız. Hedefimiz önce 4’e yolmak orada. Eğer önceki 4’ü zorlayıp önce 4’e girebilirsek acun kupası biletini elimize almış olacağız. Umarım muvaffakiyetli ayrımsız turnuva müstehap” dedi

Milliler, 6 Aralık’ta Avrupa Şampiyonası’na süzülmek Almanya’nın Hamburg kentine gidecek.

Share: