A Milli Ayak Topu Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz’dan kontak mesajı Açıklaması

UEFA Milel C Ligi 1. Grup’ta oynadığı sonuç 2 maçta Lüksemburg ile berabere artan ve Faroe Adaları’na yenilen A Milli Ayak Topu Takımı’nda ustalık yönetmen Stefan Kuntz, eleştirilere degaje olduğunu ancak sükse amacıyla temas olmaları gerektiğini belirtti.

Alman teknik adam, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Faroe Adaları karşısında yaşadıkları mağlubiyet nedeniyle tartı duyduklarını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

“Serencam oynadığımız karşılaşmanın peşi sıra bana gönderdiğiniz müzahir mesajlara ve yararlı eleştirilerinize teşekkür ediyorum. Eleştiriye baştan sona açığım ve bu durumla yüzleşmeye hazırım. Elbette kim böylesi tıpkı bozgunluk içimizi acıtıyor fakat bu yaşadığımızı, elan iyiye vurmak üzere bizi heveslendirme ve motive edici ayrımsız görüngü adına görmeliyiz. Zaman İstanbul’a dönüşümüzün akşamında yardımcılarımla gelişigüzel Beklenti Milli Takımı’mızın Gürcistan ile oynadığı özel maçı stadyumdan izleme ediyoruz. Şimdi milli takımımızın başarısı üzere temas olma zamanı.”

Share: