Müge Anlı’da Aranıyordu… Lina’nın Ölümü Sonrası Alışılmamış Gerçekler!

Müge Anlı ile Tatlı Anif programına katılan Melissa ve Abdurrahman çifti, eşinden boşanmış olan Melissa’ya zorla fuhuş yaptırmak için kaçırılan 2 ve 3 yaşlarınıdaki iki kızlarını arıyorlardı. Melissa ve Abdurrahman’a geri elem vukuf ulaştı.

Ayladır zayi yerine aranan 3 yaşındaki Lina, azap ile öldürülüp buzdolabına konulmuş halde bulundu. Nefes donduran vahşetle ilişkin 3 kişi gözaltına makbuz. Zanlılar adliyeye atıf edilirken, cesedi teşhis eden babaannenin alattıkları dem dondurdu.

Lina’nın ölümüyle ilgilendiren gözaltına alınan 3 çirkin adliyeye gönderme edilirken, babaanne Sevgi Erbay, Gaziantep Adli Tababet Kurumuna gelerek torunun cesedini canlandırma etti.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Sevgi Erbay, Lina’ya yapılan azap izlerini yegâne biricik anlattı. Yaşanan vahşeti bağırarak anlatan babaannenin anlattıkları çağ dondurdu:

“SEÇME YERİ SIMSIYAH OLMUŞ”

“Çocuğun hep vücudunda sigara izleri var. Herhangi Bir yeri kapkara mosmor olmuş. Meşbu şiş, infilak etmek üzereydi. Kızı boynundan tutup sallamışlar, boynunu kırmışlar. 2 aydan fazladır cesedi derin dondurucuda duruyormuş. O anneleri Melisa’yı asın. Bunu anneleri Melisa, Mehmet Aksoy, Gamze, Kiraz bütün beraber yaptı.”

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca planlı anket kapsamında Şahinbey ilçesindeki tıpkı adrese işler düzenleyen İl Inanma Müdürlüğü Düzenlilik Idarehane Müdürlüğü Kıya Sektör Amirliği ekipleri, evde kontrol yaptı.

Aramada dip dondurucuda tıpkısı süredir bekletildiği düşünülen ve 3 yaşında olduğu değerlendirilen ayrımsız kız çocuğuna ilişkin naaş bulundu. Soruşturma kapsamında 3 emanet yakalandı.

O bebeğin kimliği herkesi bire bir posta henüz yıktı. O ceset, Atv’birlikte yayınlanan Müge Anlı ile Şekerli Anif programına katılan ana Melisa ve sakat kocası Abdurrahman Erbay’ın aylardır aradıkları kaybolma kızları Lina’nın camit bedeniydi.

Genç kadına fuhuş yaptırmak amacıyla alıkonulan çocuklardan 1.5 yaşındaki Naime dahi canlı yayına telefonla katılan aynı kadının evinde bulunmuştu.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Boşluk 1973 yılında İstanbul’da doğma, Türk monitör sunucusu ve gazetecidir.

MÜGE ANLI KARİYERİ

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden çıkışlı oldu. Yüksek lisansını ise Porte Başmaklık Üniversitesi Sosyal Ulum Enstitüsü’nde ülfet konusunda yaptı. Monitör hayatına geçmiş namına magazin alanında başlayan Anlı, sair benzeri magazinci Şenay Düdek’le Kanal D’bile yaptığı Dobra Dobra ünlü magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bire bir program yaptı. Aynı sezon birlikte izlence yaptıktan sonra, bire bir programa Şenay Düdek ile Uğraş Muazzez FOX Türkiye’da, Müge Anlı ise Pakize Suda’yla Yol D’da devam etti.

Güzel Iyi’da kim sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv’bile yayınlanan kendine ilgili Müge Anlı ile Şekerli Anif adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan şahıslar ağırlanmakta, işleyeni mahsus sıfır yahut işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır. Esasen Şekerli Anif’in dışında, 2010 monitör sezonunda, henüz başlangıçta Sinan Çetin’in yapmış olduğu Film Üzere ünlü programla ayrımsız formatta aynı programı atv’dahi sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı muhtelif olaylardan periferi yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan şahıslar misafir edildi.

MÜGE ANLI EVLİ Mİ?

Müge Anlı evlidir. 2008’da gazeteci Burhan Akdağ’dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.

Müge Anlı, 2022’nin yaz aylarında İstanbul Düzenlilik Bölüm Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi.

Share: