Putin: “Gazprom’un uzun vadeli planları Rusya’nın millî çıkarlarını karşılıyor”

– Putin: ” Gazprom’un ayrıntılı vadeli planları Rusya’nın millî çıkarlarını karşılıyor”

MOSKOVA – Rusya Ululuk Başkanı Vladimir Putin, cesamet petrol şirketi Gazprom’un 30. bünye yıl dönümünde yaptığı konuşmada, “Gazprom’un uzun vadeli planları temas ahit geleceğe yönelik, ayrıca on yıllar sonrasına müteveccih. Bu bile çok kutuplu dünyanın hâkim merkezlerinden büyük ayrımsız aheste adına Rusya’nın ulusal çıkarlarını karşılıyor” dedi.

Rusya Büyüklük Başkanı Vladimir Putin, Zalim oran petrol şirketi Gazprom’un 30. bünye yıldönümü nedeniyle düzenlenen toplantıya video konferans marifetiyle katıldı. Gazprom’un mevki ekonomisine katkısından ve istihdam desteğinden bahseden Putin, “Dünyaca maruf şirketimiz Gazprom’un 30. bünye sene dönümünü kutluyoruz. Gazprom, Rusya’nın bildirme şişman, lider şirketlerinden biri olmasının yanı sıra gaz rezervleri, istihsal ve tedarikinde üstelik acun lideridir. Kestirmece kalık milyon (490 bin) çalışanı olan Gazprom’u tebrik etmekten mutluluk duyuyorum. Gazprom, kurulduğu 1990 yıllarının esasen beri yer ensesi kalın doğal gaz yataklarını, kentleri, kasabaları, dünya çapında önemli erke yollarını nesir etti” dedi.

“Gazprom’un ayrıntılı vadeli planları Rusya’nın ulusal çıkarlarını karşılıyor”

Gazprom’un mecmu engellemelere karşın ilerleyişine devam ettiğini ve Rusya’nın ulusal çıkarları amacıyla faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Putin, “Celi bahsetmek icabında haksız rakiplik, gelişimini engellemeye ve kısıtlamaya müteveccih haricen mevrut direkt girişimlere karşın Gazprom ilerliyor ve eskimemiş projeler üretmeye devam ediyor. Gazprom’un ayrıntılı vadeli planları değme devir geleceğe müteveccih, hatta on yıllar sonrasına müteveccih. Bu da çok kutuplu dünyanın egemen merkezlerinden büyük aynı yoğun olarak Rusya’nın millî çıkarlarını karşılıyor” şeklinde konuştu.

Putin, “Gazprom’un kullanılmamış projeleri, uzmanların tafsilatlı analizleri ve global pazarlardaki değişim trendleri ile ilişkin tahminler üstünden şekillendiriliyor. bahis konusu analizler, eskiden olduğu kabil gazın haddinden fazla etraflı tıpkı süre artık altın bir esas, ana tıpkısı mülk olduğunu söylüyor” dedi.

Putin’in konuşmasının arkası sıra Gazprom yöneticileri Baltık’taki boru yolu bölgelerinden Irak Doğudaki boru hatlarına kadar bir nice noktadan Putin’e çalışkan bağlantı ile çalışmalarını aktardı.

Share: