248 saat sonraları kurtarılan Aleyna Ölmez’den ilk tasarı: Çokça zordu amma uğraş ettim

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli depremin arkası sıra 248 saat sonra enkazdan kurtarılan Aleyna Layemut cankurtaran tayyare ile Ankara’ya getirilmişti. Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesinde tedavisi bitmeme fail Aleyna Layemut yaşadıklarını ve duygularını anlattı.

“CUMHURBAŞKANIMIZ ZİYARETE GELDİ”

Zor ayrımsız süreç olduğunu söyleyen Ölmez, “Çokça metanetli aynı süreçti amma savaşım ettim. Vazgeçmek istemedim. Hep haddinden fazla destek imdi ve havari oldu. Her husus için çok teşekkür ederim. Bugün sayın cumhurbaşkanımızda ziyarete geldi. Haddinden Fazla sunturlu tıpkısı histi. İyi ve cazibedar hissettim. Bu büyüklüğünde bindi çıkılması ferah hissettiriyor” ifadelerini kullandı.

“BİZİM İÇİN BİR MUCİZE OLDU”

Aleyna Layemut’in teyzesi Güler Tütün ise, “Haddinden Fazla şükür bizde çok mutluyuz. Bu şekilde benzeri serencam beklemiyorduk amma çıkınca bizim içinde tıpkı şaşırtıcı oldu. Sevinci ve hüznü bire bir anda yaşıyoruz. Allah ömrünü tafsilatlı etsin. İlgilenen herkese ve ziyarete gelen cumhurbaşkanımıza de teşekkürname ediyoruz. Sağlıkla inşallah yürüsün ayaklansın yeniden ülfet edelim. Allah dua fail herkesten razı olsun” şeklinde konuştu.

Share: