248 saat bilahare kurtarılan Ölmez’den önceki tasa

248 saat bilahare kurtarılan Layemut’den evvel mesaj

ANKARA – 6 Şubat haset Kahramanmaraş merkezli depremin ardından 248 saat bilahare enkazdan kurtarılan Aleyna Layemut, “Çokça metanetli ayrımsız süreçti ama uğraş ettim” dedi.

6 Şubat haset Kahramanmaraş merkezli depremin ardından 248 saat sonra enkazdan kurtarılan Aleyna Layemut cankurtaran tayyare ile Ankara’ya getirilmişti. Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesinde tedavisi devam eden Aleyna Ölmez yaşadıklarını ve duygularını anlattı. Tahakküm bire bir süreç olduğunu söyleyen Layemut, “Çok kavi tıpkısı süreçti ama savaş ettim. Caymak istemedim. Sistem haddinden fazla destek daha çok ve koruyucu oldu. Seçkin öz üzere çok teşekkür ederim. Bugün sayın cumhurbaşkanımızda ziyarete geldi. Çok iyicene bire bir histi. İyi ve cazibeli hissettim. Bu kadar bindi çıkılması bol hissettiriyor” ifadelerini kullandı.

Aleyna Layemut’in teyzesi Güler Kötü ise, “Çokça şükür bizde çokça mutluyuz. Bu şekilde bire bir akıbet beklemiyorduk amma çıkınca bizim ortamında aynı mucize oldu. Sevinci ve hüznü benzeri anda yaşıyoruz. Cenabıhak ömrünü detaylı etsin. İlgilenen herkese ve ziyarete gelen cumhurbaşkanımıza bile teşekkürname ediyoruz. Sağlıkla inşallah yürüsün ayaklansın yeniden müzakere edelim. Cenabıhak yakarış fail herkesten razı olsun” şeklinde konuştu.

Share: