Yüzlerce taraftar maça giremeyince çarpışma daha çok

– Yüzlerce taraftar pik giremeyince cidal daha çok

Gerilimin ortada mütezayit kız çocuğunun kolu ezildi

Maça girmeyi beklerken kızının kolu ezilen cet başkaldırma etti

KOCAELİ – Bilet basılmadığı üzere stada giremeyen Kocaelispor taraftarının tepkisi sırasında kalabalığın ortada küsurat kız çocuğunun kolu ezildi. Reaksiyon gösteren ata, “Biletimiz var, sine giremiyoruz. Çocuğumun eline basıldı ancak gönül girebildik” dedi.

Kocaeli Stadı’nda, Kocaelispor ile Adıyaman FK arasında oynanan TFF 2. Takım maçında bilet sorunu nedeniyle derun giremeyen yüzlerce lehtar kulübe aksülamel gösterdi. Maç başlamasına rağmen dışarda kalan taraftarlar ile görevliler ortada tartışma imdi. Ucuz anların yaşandığı dakikalarda anarşi arasında kalan Yasin Karabulut ve hoşur kızı ezilme tehlikesi yaşadı. Maç başladıktan kısaca 25 dakika sonraları taraftarlar cenup kermen ardı sıra tribünlere makbuz fakat çarkıt anlar sırasında kalabalık ortada küsurat kız çocuğunun kolu ezildi. Yaralanan çocuk stada makbuz ve esenlik ekiplerince müdahale edildi.

“Kolu ezilince mi girmeliydik?”

Kocaelispor’un maçını tutulmak amacıyla bilet alarak pik geldiklerini ancak ayrıntılı müddet sine giremediklerini anlatan Yasin Sıkıntı, “Biletimiz var. İçeri gireceğiz, giremiyoruz. Biletler basılmadı. Taraftarın yarısı dışarda bekliyor. Birileri çocuğun konusunda, eline bastı da içeriye girebildik. Bu yavru bu yaşta bu eziyeti yutmak zorunda değil. Deplasmanda da değiliz, zat sahamıza girmeye çalışıyoruz. Gişeler bağlı, biricik bilet bulunmayan” dedi.

Share: