YANLIŞSIZ PARTİ’Lİ ÖZHASEKİ İSRAF DİYENLER, 6 YARDIMCI CUMHURBAŞKANINDAN BAHSEDİYOR

AFYONKARAHİSAR’birlikte katıldığı programda 6’lı masayı eleştiren AK Öğür Genel Komutan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 7’li koalisyon, 7’li kaos, 7’li cidal vadediyorlar Türkiye’ye. Yurt sıralamasında bile elbet oturacaklarına 1 ayda değişmeyen veremeyenler, Ukrayna savaşı çıktığında pekâlâ değişmeyen verecekler acep Ekonomide ne düşünüyorlar, ben dahi haddinden fazla nikbet ediyorum. İsraftan bahsedenler, demin 6 modül apotr cumhurbaşkanından bahsediyorlar dedi.

Afyonkarahisar’üstelik iki programa katılan YANLIŞSIZ Tümen Umumi Komutan Yardımcısı Özhaseki, Belediye Içtimai Tesisleri Salonu’nda düzenlenen ‘Dünden Bugüne Kere Arkadaşlarımla’ programında konuştu. Karşılarındaki temel muhalefetin iki stratejisi olduğunu söyleyen Özhaseki, başka stratejileri olmadığını dile getirerek, ‘ Recep Tayyip Erdoğan, DÜRÜST Tümen gitsin hangi olursa olsun’. Anca tıpkısı ser yapısı var bunlarda. İyi dahi gidince hangi olacak Siz hangi yapacaksınız ‘6’lı’ diyorlar ya hepimiz biliyoruz ki 7’li. Aynı dahi masanın altında saklanan var. Onu söyleyemiyorlar. O kafayı arada bir uzatıyor oradan diyor kim ‘1 zaman ego birlikte buradayım, beni bulunmayan sayamazsınız’, ‘Eğer beni yok sayarsanız gösteririz size seçimlerde’, ‘Ankara’bile, İstanbul’birlikte neler yaptığımızı gördünüz. Bak demincek de yaparız ha’ diyorlar. 7’li benzeri masa var orada. Sakıncasız olun, bu 7’li masadakileri umumi başkanları de kastederek söylüyorum, ekipleri de kastederek söylüyorum; yolda görseler birbirlerine selam vermezler. Vürut tarzları tıpkısı değil. Dünyaya bakışları bir değil. Dünyayı okumaları aynı değil bunların. Bunlar birbirlerinden çok farklılar. Benzeri devir olsun eşlerini yanlarına alıp diğerine öz içmeye gitmemişlerdir ömürlerinde amma onları ayrımsız güdeleme tıpkı arada tutuyor; ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin, ne olursa olsun’. Adeta benzeri yıkım ekibi kabilinden diyerek konuştu.

‘7’Lİ KOALİSYON VADEDİYORLAR’

Geçenlerde diyorlar kim ‘İnşallah ay başında adaylık hususunu konuşacağız’. Bu kadar bile aklımızla küçümseme etmeyin. 1 senedir çabalıyorsunuz elhak diyen Özhaseki, şöyle konuştu

Düşüne düşüne bulmuşlar, ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’. İyi, adamakıllı. Hangi geçmek bu Kesin söylüyorum; bir vakitler koalisyon hükûmeti hükümetlerinden birkaç tanesini görmüş, içlerinde berenarı yaşamış bilici bire bir kardeşiniz olarak söylüyorum; bunlar koalisyon hükûmeti vadediyorlar. 7’li ortak yönetim, 7’li kargaşa, 7’li çarpışma vadediyorlar Türkiye’ye. Yerleşme sıralamasında da pekâlâ oturacaklarına 1 ayda değişmeyen veremeyenler, Ukrayna savaşı çıktığında elbet bire bir karar verecekler acaba Ekonomide hangi düşünüyorlar, ego bile çok nikbet ediyorum. bu arada masada oturanlardan liberaller dahi var, lüks aynı munsap, al ayrımsız kafa gibi mantığa eş olanlar üstelik var. ‘İstanbul Sözleşmesi hangi olacak’ deyin, Mutluluk Partisi tıpkısı tarafa bakıyor, Cumhuriyet Halk Partisi aynı tarafa bakıyor. ‘Suriyeliler meselesini konuşalım’ deyin İYİ Fırka benzeri tarafa bakıyor, öbürleri benzeri başka tarafa bakıyor. beher konuda birbirinden ayrımlı olan adamların, beherglas konuda aykırı olan adamların epey muhalefeti tıpkı araya gelerek medeniyet kurmasını bekleyebilir misiniz Türlü değil anca benzeri özdek. Ama aynı bir tane kafalarındaki güdeleme kaynakları var, ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin’. Gidince hangi olacak olur Bunlar dahi bölüşecekler canım. İsraftan bahsedenler, demincek 6 kıta apotr cumhurbaşkanından bahsediyorlar. Birer parça bakanlıktan bahsediyorlar. Ben bile çokça merak ediyorum, HDP’ye hangi verecekler acep, diye niteleyerek HDP benzeri özdek almadan bırakmaz. İçişleri ve savunma bakanlığı, e haydi bir dahi gençliği versinler.

Programda AK Öğür İl Başkanı Hüseyin Ahu Uluçay, DOĞRU Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Şehremini Mehmet Efe, İl Umumi Sedir Başkanı Burhanettin Sürücü de konuşma yaptı. Özhaseki, konuşmaların arkası sıra, AK Öğür’ye katılan gençlere rozet taktı.

‘REİSİ ARA’ TEZAHÜRATI

Mehmet Özhaseki, daha sonra Afyonkarahisar Belediyesi’nin Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Yerel Yönetimler Şöleni ve Şişman İş Sözleşmesi’ programına katıldı. Aynı grubun ‘Reisi ara’ tezahüratları üzerine konuşmasından sonraları Cumhurbaşkanı ve AK Öğür Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayan Özhaseki, işçi ve memurlarla yapılan anlaşma töreninden bahsetti. Reisicumhur Erdoğan ise sözleşmenin iştirakçi ve memurlara kıvrak olması temennisinde bulunarak, Parçalanmamış ailelerimize inşallah mutluluk ve bereket vesilesi olsun. Rabb’im yalpak ve yardımcımız olsun inşallah. Bu mutluluk neticelerini ‘Cumhur İttifakı’yla beraber burada sonuçlandırmış olmanızdan duyduğum memnuniyeti alelhusus tefhim etmek istiyorum. Umum iştirakçi ve işyar kardeşlerime, özellikle de sendika yöneticileriyle alay malay geleceğe müteveccih emin adımlarla yürümenizi Rabbi’mden diliyorum. Önümüzde bilinen inşallah bir seçim var ve bu seçimin arifesinde böyle bir imza törenini gerçekleştirdiğiniz için çokça bahtiyar olduğumu hikâyelemek isterim. Sizleri ve sendikamızı tebrik ediyorum. Bundan sonrakinde birlikte bolluk ve artağanlık komple yarınlar diliyorum dedi.

Program, Özhaseki’ye verilen ödüller sonrası kavil imzalanmasıyla tamamlandı.

Share: