YANLIŞSIZ Fırka İzmir, 30 ilçede eş anlı sahada

’30 İlçe Senkronik Ziyaret’ programı çerçevesinde, mülk ve ilçelerin asıl evre, bilgisizlik ve kadın kolları ile çağ boyu vadi çalışmasında bulunan DOĞRU Öğür İzmir İl Başkanı Asillik Mualla Sonsuz, “Topluluk İttifakı; kontak beraberliğin, milli iradenin, icranın yegâne adresidir. Bu ittifakta, pazarlıkların, ferdî hırsların yeri yoktur” dedi.

YANLIŞSIZ Öğür İzmir İl Başkanı Asillik Yüksek Daima, ’30 İlçe Eş Anlı Ziyaret’ programı çerçevesinde, önce antant ortağı MHP İl Başkanı Veysel Şahin’i ülfet etti. İl ve ilçelerin anne rütbe, gençlik ve eş kolları dönme boyu esnaf, sivil toplum kuruluşu, muhtar, vatandaş, örgen ziyaretleri gerçekleştirirken, Sonsuz birlikte Karşıyaka’da Çorum Dernekleri Federasyonu, Karşıyaka Lisesi Eğitim Bilimi Vakfı, Cem Vakfı ve Muharip Gaziler Derneği yöneticileri ile bir araya geldi. Yaptığı ziyaretleri ve gündemi değerlendiren DÜRÜST Öğür İzmir İl Başkanı Soyluluk Mehabetli Sürekli, “Seçme tarihinin açıklanmasıyla birlikte muhalefetin telaşı arttı. 6’lı masa, elhak sallanıyordu. Deminden söylemleriyle çelişkiler yumağına, aday açıklamaları ise muammaya dönüştü. Birbirlerinden haberi sıfır siyasal liderler, bu ülkeyi elbet yönetecek? Cumhur İttifakı; DOĞRU Parti, Ulusçu Akım Partisi ve Balaban Kontak Partisi ile yoluna dinç aynı şekilde devam ediyor. Topluluk İttifakı; bağlantı beraberliğin, milli iradenin, icranın tek adresidir. Bu ittifakta, pazarlıkların, şahsi hırsların yeri yoktur. İzmir’dahi üstelik Topluluk İttifakı kendisine sunu kudretli sonucu alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“Biz Türkiye yüzyılına yelkenli açtık”

6’lı masanın “Dokunaklı fare doğurdu” sözünü hatırlattığını belirten Sürekli, şunları söyledi: “Şişman söylemlerle yola çıktılar, aylardır tıpkı yere edisyon vuramadılar. Protez gündemlerle millette karşılıkları anbean azaldı. Açıkladıkları antant metninden Cumhurbaşkanımızın adaylığını sorgulamalarına kadar, ‘Yeter hezel milletindir’ sloganını kullanmalarına büyüklüğünde seçme hamleleri, ayrımsız acizlik yansıması. Milletimiz, bu masadan hiçbir insicamlı hisse senedi çıkmayacağını gördü. Topluluk İttifakı gücünü milli iradeden alır. SELIM Parti, bu ülkenin bekası amacıyla ortaklarıyla kat yürür. Sunma aktif ortağının ’13 Şubat’ta adayımızı açıklayacağız’ dediği yerde, diğeri ‘Böyle bire bir özdek bulunmayan’ diyorsa, orada alay malay akıntı ika becerisi yoktur. Birlikte akım edemeyenlerin dahi hangi söylemine hangi eylemine güvenebilirsiniz. Orada tabela buyken, tığ Türkiye yüzyılına yelken açtık. Milletimizi global krize ezdirmeyecek tedbirler aldık. Hiçbirinin dünyada olup bitenlere dair bire bir düşünüm beyanı namevcut; yaşanan sürece ilişik bire bir vaadi, çözüm önerisi bulunmayan. Varsa yoksa Cumhurbaşkanımız, varsa yoksa takanak operasyonu.”

“Bir Tane adres SELIM Öğür’dir, Cumhur İttifakı’dır”

MHP İl Başkanı Veysel Şahin’le sıkça aynı araya geldiklerini tabir fail Komutan Daim, “Kendileriyle istişarelerde bulunuyoruz. Vadi çalışmalarımızda birlikte oluyoruz. Halkın birlikte Topluluk İttifakı’na olan güvenini görüyoruz. Politika, bağdaşım gerektirir. Sözünün arkasında durmayı gerektirir. DÜRÜST Tümen, bunu 21 yıldır yapıyor. Gelinen noktada geleceği örecek, millete bakım etmeye devam edecek bir tane adres DOĞRU Parti’dir, Topluluk İttifakı’dır” dedi.

“Sahada teşekkür alıyorsak doğru yerdeyiz”

Ikbal Seferberliği çerçevesinde ‘Karınca Modeli’ ve 30 ilçede yürüttükleri eş anlı ziyaretleri 4 yıldır yürüttüklerini söyleyen SELIM Fırka İzmir İl Başkanı Asillik Mürtefi Daima, şöyle konuştu: “Sonuç eş anlı ziyaretimizde Savaşçı Gaziler Derneğimizi ülfet ettim. Cumhurbaşkanımızın Yardımcısı Fuat Oktay’ın girişimleri ile haysiyet aylığı meclise geliyor. 12 yıldır tayf ettikleri bakir binalarına kavuşmuşlar. Gazi ve yakınlarının mutluluğunu gördük. Bilgisizlik merkezlerimize gittiğimizde çocuklarımızın, tarlaya gittiğimizde çiftçimizin, esnafımızın umutlarının yeniden bizden yana olmasından mutlu oluyoruz. Teşekkürler alıyoruz. Almak kim akla yatkın yerdeyiz. Dokunduğumuz herhangi bir yerde bunu görüyoruz. Kim ne derse desin; biz kendimizi ve yaptığımızı biliriz. Haftanın rastgele günü sahadayız. Samimiyetimizi ve yaptığımız işleri, yatırımları İzmir da görüyor. Seçimden seçime sahaya inenlerin, suyu bulandıran söylemlerine birlikte prim vermedik, vermeyiz. 14 Mayıs sandığında, gene milli iradenin, büyüyen ve yüzyılını planlayan Türkiye’nin hedeflerinde birleşenlerin dediği olacak.” – İZMİR

Share: