Manisa FK stat istiyor

SPOR Kıç 1’inci Lig’de ilk yarıyı Play-Off yarışında bütünleyen Manisa Ayak Topu Kulübü’nde Komutan Mevlüt Aktan, düzenlediği matbuat toplantısında kente kullanılmamış stadyum yapılması çağrısında bulundu. Aktan, “Herif Manisa’bile stat bulunmayan. Bir cins stada geçemiyoruz. Ufak tıpkı statta oynuyoruz, misafirlerimizi ağırlayamıyoruz. Kimseyi davet edemiyoruz. Manisa marka reşit ayrımsız büyükşehir ama ayrımsız stadı bulunmayan” dedi.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda Aktan’ın gündeminde tadilat çalışmaları bitmeme fail Manisa 19 Mayıs Stadyumu vardı.

Aktan, “Manisa 19 Mayıs Stadyumu benzeri kalem faaliyete geçmedi, geçecek gibi üstelik gözükmüyor. fire kalmış durumda. Tığ ayrıksı şehirlere gittiğimizde üzülüyoruz. İnsanları tıpkı yere dercetmek üzere fiziksel şartların de olması lazım. Biz benzeri yere büyüklüğünde bazı şeyleri yapabiliriz. Ego şimdi gidip stat yaptıramam. Hakeza tıpkısı imkanımız yok. Bunu devletin, kamunun yapması geçişsiz. 2,5-3 yıldır bekliyoruz, tıpkı dakika geçmiş stadımıza artırmak istiyoruz. Süper Lig’e çıkabiliriz, Manisa ismini elan bereketli önceleme etmemiz geçişsiz. Manisa’ya, Manisa ismine yerinde ayrımsız stadyum istiyoruz. Spor Bakanımız bile Manisalı, çalışmalar yapıyor. Benzeri zaman geçmiş stadımıza tevdi etmek istiyoruz” dedi.AKTAN: 2 YAHUT 3 AKTARMA YAPACAĞIZSüper Lig’e hayat şanslarının olduğunu ve devre ortada bildirme birkaç 2 yahut 3 aktarma ika çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Mevlüt Aktan, “Kadroda 7’ye mümasil asgari ücretle oynattığımız güre aktör var. Bu oyunculara ülkemizden ve dünyadan inanılmaz derecede talepler var. Bundan Sonra riziko alıp oynatıyor ve yetiştiriyoruz. Daraç dışından oyuncu alırken da satılabilir dinç oyuncular alacağız. Futbolcu tutulmak üzere aldığımız temsilcilerimiz bilcümle dünyayı dolaşıyor. Büyük kulüpler gelip bize hareket anlamında katılım öneri ediyor. Çünkü bozulmamış aynı kulübüz. Bizim FIFA, UEFA ve Türkiye Ayak Topu Federasyonu’nda bir tane davayı bırakın şikayetimiz de namevcut. Bunun dünyada örneği yok” diyerek konuştu.

Aktan, benzeri gazetecinin Manisaspor yönetimi ile düğme ziyaretlerine dahi meydanlık getirerek, “Hukuki yerine birleşmemize imkan yok. Bu imkansız. Biz çabucak yardım ediyor ve bindi oluyoruz” ifadelerini kullandı.

– Manisa

Share: