Vekil Karaismailoğlu: “Ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ayırt etmiyor, nazik amal yapıyoruz”

Iblağ ve Enfrastrüktür Bakanı Adaletli Karaismailoğlu, “Ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ayırt etmiyor, şişman işler yapıyoruz.” dedi.

Bakan Karaismailoğlu, AK Tümen Balkı İl Başkanlığında partililerle benzeri araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada Karaismailoğlu, iktidarları döneminde yapılan yolların ekonomiye ve adam hayatına sağladığı katkıların kelimelerle anlatılamayacak büyüklüğünde haddinden fazla olduğunu söyledi.

Türkiye genelinde birinci sınıf, konforlu ve tafsilatlı yıllar bu ülkeye hizmet edecek bölünmüş yollar yaptıklarını tamlayan Karaismailoğlu, “Bir bölgeye, ulaştırmaya yaptığınız yatırımın yıllar sonradan üretime on ikmal etkisini alıyorsunuz. Yapılan yollar ve projeler yüzyıllar boyu bölgeye hizmet edecek.” diyerek konuştu.

Türkiye’de bundan sonra enfrastrüktür ihtiyacını konuşmak namına, yapılacak projelerin hayata neler katacağının konuşulacağını dile getiren Vekil Karaismailoğlu, hayata geçirilen projelerle gelgel duyduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Tabiatıyla bu projelerle yetinmiyoruz. Bilcümle elan iyisini, daha fazlasını yapmayı hedefliyoruz çünkü Türkiye gelişiyor. Üretimin, ihracatın önündeki tıkanıklıkları almak üzere henüz çok yatırım fayrap etmek lazım. Ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ayırt etmiyor, büyük işler yapıyoruz. Yapılan yatırımlarla bölgelere ve o kesim illerine ayar kazandırıyoruz. Yapılan yatırımlar sayesinde, şişman bulunmaz işlemler yapılıyor daha iyileri yapılacak.”

Karaismailoğlu, Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde haddinden fazla nadir benzeri kadro olduklarını anlatım etti.

Artık devletin ve milletin parasının nerelere harcandığının cümle yoluyla bilindiğini belirten Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

“Biz vatanımızı, milletimizi seven insanlar adına tıpkı araya geldik. Vatanımız, milletimiz için çalışıyoruz. Yaptığımız bu açılışlar dahi çıktı milletin parasının nereye gittiğinin göstergesi ve imdi sistem görüyor. Bilcümle ulus gördü. Türkiye tıpkısı, milletimiz tıpkı olur bu üretilen değerler nereye gidiyordu? Fakat karşılığını bulmaya başladı. Bizim yaptığımız projeler sayesinde insanların hayatı kolaylaşmaya başladı. Bu projeler sayesinde birinci sınıf yollar sebebiyle trafik kazalarının azalması bildirme balaban avantajımız. Türkiye genelinde yaptığımız yollar sebebiyle gidiş geliş kazaları yüzde 82 oranında azaldı. Bu yatırımlar sayesinde 13 bin vatandaşımızın canını kurtardık.”

Konuşmaların peşi sıra Karaismailoğlu, partililerle hatırat fotoğrafı çektirdi.

Share: