Iblağ ve Enfrastrüktür Bakanı Karaismailoğlu Dert Patnos’ta partililerle buluştu Açıklaması

Ulaştırma ve Enfrastrüktür Bakanı Adaletli Karaismailoğlu, “Etrafımızda 6’lı masalar, masanın üstündekiler, altındakiler her kalem kargaşayı, değme soy gayrimeşru işleri yapabilirler. O yüzden onlara cebin cingöz olmamız lazım.” dedi.

Bakan Karaismailoğlu, Balkı’nın AK Parti Patnos İlçe Başkanlığında partililerle buluşmasında, vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için çalıştıklarını söyledi.

Türkiye’üstelik cesaret ve huzurun bilge olduğunu rapor eden Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

“Türkiye’üstelik geçim, cesaret var. Varlık ve yiğitlik olduktan sonraları bu altyapılar yapıldıktan sonra bölgeler gelişiyor, sanayi, istihsal, ekincilik ve turizm gelişiyor. Patnos’un geleceğine iri katkılar sağlayacak önemli ayrımsız yatırımı hizmete aldık. Burası yıldız güney aksında Gün Doğusu Anadolu Bölgesi’ni Güneydoğu Rum Bölgesi’ne bağlayacak yetişkin lojistik benzeri kânunuevvel. Burayı konforlu ve tehlikesiz arkaç getirdik. Ağrı ile ulaşımı birinci sınıf konforlu benzeri yoldan sağlayacaksınız. Tıpkı saatlik defa 35 dakikaya düştü ve zaman size kalacak. Akaryakıt maliyetleri tekrar Ağrılıların cebinde kalacak. Hepsinden önemlisi kazanın bedeli olmaz amma kazaların ortadan kalkması dolayısıyla dahi nitelikli, güvenli bir yolumuz oldu. artık bu tüvana altyapı konusunda bu bölgedeki istihsal artacak tarımda üretilen ürünlerin pazarlara ulaştırılması elan çarpık çurpuk olacak.”

Karaismailoğlu, bölgede nitelikli ve sakıncasız bir kez olması zımnında turizmin gelişeceğini belirterek, ziyaretçilerin bölgeye elan aceleci geleceğini ve konforlu öğün dolayısıyla kenti artık tercih edeceğini dile getirdi.

“Ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi güneyi ayırt etmiyor”

Bölgede iktisadi tıpkı cıvıltı yaşanacağını anlatan Karaismailoğlu, “O yüzden ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi güneyi fark etmiyor. İktidarımız bugüne büyüklüğünde haddinden fazla kudretli işlemler yaptı. Bizler birlikte yaptığımız herhangi bir işten alım duyduk amma yetinmedik. Daha bereketli hangisini yapabiliriz diye niteleyerek onun planlamasını yapıyoruz. İnşallah bu projemiz bitti, devam fail işlerimiz var. Onları de bitireceğiz ve sonucunda hayatiyetli ve büyük Türkiye, zihayat Balkı, aktif Patnos olacak kim Türkiye henüz acul büyüyecek. O yüzden hepimize iri sorumluluklar düşüyor. ” diye konuştu.

Gelecek neslin daha gani şartlarda yaşaması amacıyla canla başla çalıştıklarını vurgulayan Karaismailoğlu, 20 yılda ülkede haddinden fazla adamakıllı gelişmelerin yaşandığına işaret etti.

Bunun üstüne çıktı başlamak, dünyanın gelişmiş ekonomilerine ehil benzeri Türkiye tevessül etmek için haddinden fazla çalışacaklarını söyleyen Karaismailoğlu, şöyle devam etti:

“Koca bire bir sürece giriyoruz. 6-7 kamer kaldı ve önümüzde bire bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Orada çok çalışmamız gerekiyor yani bölgede kazanılan bu hamaset ve varlık ortamının devam ettirilmesi ve bunun konuşu gelişmelere çokça hızlı aksedilmesi amacıyla Veca’nın sesinin elan güçlü çıkması gerekiyor. Çokça çalışacağız ve yaptığımız işleri vatandaşlarımıza anlatacağız. Balkı’dan güçlü benzeri curcunalı çıkardığımız ahit imdi Türkiye’nin önünden tıpkı engel mümteni. O yüzden çokça çalışmamız gerekiyor. Etrafımızda 6’lı masalar, masanın üstündekiler, altındakiler her nev kargaşayı temas tip gayrimeşru işleri yapabilirler. O yüzden onlara cebin bitirmiş olmamız lazım. Cumhurbaşkanımız bu bölgelere çokça hususi ehemmiyet veriyor. Balkı’de verdiği önemi duydunuz biz üstelik buradan cıvıl cıvıl tıpkısı sesle o iri Türkiye’yi hep gelişigüzel kasılma edeceğiz.”

“Seçim sürecini faal şekilde atlatacağız”

Karaismailoğlu, Ağrı’birlikte yapılan hizmetlerin görülmesini atlaya zıplaya şunları kaydetti:

“Ağrı’dan vekil yerine seçilmişler var, Veca’ya uğrarlarsa hizmetlerimizi görürler. Bu bölgeden terör belasını kuşkusuz defettikse onlar dahi inşallah vatandaşımızın gönülleriyle sandıktan defedileceklerdir. Intihap sürecini canlı şekilde atlatacağız. Peşinden şehremaneti seçimleri gelecek ve inşallah Patnos’taki değişimi sizler yapacaksınız. Elan iyi aynı Patnos’ta yaşamanız gerekiyor. Çünkü bu muhalefetin beceriksizliklerine vatandaşımız mahkum olanaksız. O yüzden çok çalışmamız, birbirimize kenetlenmemiz, vatandaşımızın gönlüne girip onları birlikte sandıkta bu incitici niyetlileri defederek inşallah canlı benzeri Türkiye’da yaşamaya devam edeceğiz.”

Karaismailoğlu, konuşmasının arkası sıra beraberindekilerle esnaf ziyareti yaptı.

Share: