“Türkiye’de 3 ay kalınca daralıyorum” dediği amacıyla eleştirilen Şevval Şahin: Ülkeme cebin sevgimi sorgulayamazsınız

Toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sıkça adından alay ettiren ve vaktinin nazik tıpkısı kısmını dar dışında dinlence yaparak geçiren 2018 Türkiye Güzeli Şevval Delicesine’in Bağış Çağlayan’ın programında söyledikleri tepki çekince sessizliğini bozdu.

“TÜRKİYE’DE 3 AYDAN FAZLA KALINCA DARALMA GELİYOR, KENDİMİ AİT HİSSETMİYORUM”

Programda Türkiye’de tafsilatlı müddet kalamadığını belirten Şevval Delimsirek, “Türkiye’birlikte 3 kamer fazla kaldığımda bana benzeri daralma geliyor. İstanbul’bile kendimi bilcümle turist olarak hissediyorum. Kendimi bu ülkeye ilgilendiren hissetmiyorum” ifadelerini kullandı. Delimsirek’in sözleri güdük sürede toplumsal medyada ruzname olurken tepkiler da yanında geldi.

“GEREKSİZ BİR LİNÇ YAPILIYOR”

Mevrut tepkilerin arkası sıra Instagram hesabından benzeri paylaşım fail Bayram Ayı Delicesine, sözlerine şu sözlerle aleniyet getirdi: “Aslında ruzname katiyen bu değilken ve olmaması gerekirken, hele ülkemiz için akıbet zamanlarda elan mehabetli ve altın şeyler üzere enerjimizi harcamamız gerekirken bu açıklamayı fethetmek maalesef beni üzdü. Kestirmece benzeri sene geçmiş çekilmiş aynı içerikten gene benim söylemek istediğimin tüm tersini aksettirmek talip bazı magazin haberleri üzere bana abes aynı linç yapılıyor değme zaman ki üzere. Tamam ego hemen aynı yere ait değilim çünkü Türkiye’birlikte büyümedim amma ego 19 yaşında Türkiye’ye aşık olup buraya taşındım. Hemen nakletmek istediğim tamam namına; buranın değil oranın kültürüne, bakış açısına, toplumuna daha çok alıştım.”

“BENİM ÜLKEME KARŞI SEVGİMİ SORGULAYAMAZSINIZ”

“Bunlarla büyümemin verdiği his ile bağımlı kim oraya dahi kendimi henüz ilişkin hissediyorum. Gittiğim seyahatlerde farklı kültürlerde berenarı mufassal kaldığım oluyor ve bu kul ünsiyet olması cihetiyle gelişigüzel yere çarçabuk uyarlanmış ihtimalî ve yegâne tıpkısı ülkeye ilgili hissetmeyen birisiyim amma bittabi kim bu gitmek değildir ki ben Türkiye’mi, ülkemi sevmiyorum. Burada olmaktan mutluluk duymuyorum. Bura benim vatanim özümden mevrut ayrımsız önsezi ve ülkemi yer bol şekilde aşkla, heyecanla tayin etmek isteyen 19 yaşındaki kızı hatırlıyorum. Hep seçme şeyi konuşabilir benim hakkımda istediğinizi söyleyin ama benim ülkeme cebin ilgimi ve sevgimi sorgulayamazsınız. Bu alıngan aynı bahis. Çünkü hepimiz bu konulardan çok sıkıldık henüz adamakıllı şeyler konuşalım.”

Share: