Telefon bağımlıları üzere kaldırıma gidiş geliş ışığı

Hong Kong’daki kaldırımlar, “fikirli telefon bağımlılarını” hangi ahit karşıya geçeceklerini anımsatmak üzere kırmızı ve mavi çırağ havuzlarıyla aydınlatılacak.

Toprak yetkilileri, şeş maaş benzeri uçman programın parçası kendisine dört aheste kavşakta cihazlar kurdu.
Geleneksel “kırmızı insan” trafik ışığının beraberinde etkin bakir teknoloji, telefonlarına yapışmış yayaların yola girmesini alıkoymak amacıyla kaldırımlara al benzeri şimşek yayacak. uzaktan saklamak tehlikesiz olduğunda, çerağ maviye dönecek.

Erişim departmanına göre, bu sene Aile-Haziran ayları ortada 7,4 milyon nüfuslu şehirde yedi yaya ölümü bildirildi ve bunların çoğu yayaların davranışlarından kaynaklanıyor.

Yetkililer, Çin anakarasındaki bir nice şehirde halihazırda müesses olan sistemin, faal olması halinde Hong Kong’a yayılacağını söyledi.

Hırvatistan, Avusturya ve Almanya de analog sistemler kullanıyor. Nisan 2016’üstelik Münih’mağara kuzeybatısında benzeri şehir olan Augsburg, iki tramvay geçidine dayanç trafik ışıkları yerleştirdi. Teknoloji uluslararası medyada kayran aldı ve Almanya’daki ve yurtdışındaki özge şehirler marifetiyle benimsendi.

Türkiye akıllı telefon bağımlılığında ilk 10’üstelik

 

Telefon bağımlıları üzere ‘üçüncü göz’

 

Share: