TDP Umumi Başkanı Sarıgül: “TOGG’un açılışına göğsümü gere gere gere giderim”

TDP Umumi Başkanı Sarıgül: ” TOGG’un açılışına göğsümü gere gere gere giderim”

DÜZCE Türkiye Değiş Partisi Umumi Başkanı Mustafa Sarıgül, TOGG’un açılışına göğsünü gere gere gere gideceğini söyledi.

Türkiye Değiş Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Düzce’da partisinin yeni binası genel başkan yardımcıları ve Düzce İl Başkanı Sezgin Lüle Taşı ve partililerle alay malay yaptı. Açılışın ardından basın açıklaması özne Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz günlerde CHP Umumi Başkanı aracılığıyla başlatılan başörtüsü tartışması ile ilişkin olarak erkeklere seslenerek “Erkekler başörtüsünden elinizi çekin” dedi.

Başörtüsünde meze hakkının kadınlarda olduğunu belirten Sarıgül şunları söyledi; “Intihabat yaklaşıyor başörtüsü aynı nöbet henüz politik savaş alanı haline getiriyor. Tığ diyoruz kim ülen rical hep burada bulunan erkekler Türkiye’da bulunan bilcümle erkekler başörtüsünden elinizi çekin. Başörtüsünü rical takacak değil, bunun kararını katiyetle ve kesinlikle kadınlarımıza bırakalım. Halk Oylaması yapılacaksa o referandumda başörtüsü amacıyla vakit kaybetmeden ama hoppadak kadınlar rey kullansın. Bilcümle rical kadınlarımızın başörtüsünden elinizi çekiniz başörtüsünü yöntem malzemesi yapmayınız.”

“TOGG açılışına gideceğim”

Mustafa Sarıgül, açılışı yapılacak olan ve kâh siyasal parti liderlerinin gitmeyeceği TOGG açılışına göğsünü gere gere gideceğini belirterek “Bazıları TOGG’un açılışına gideceğim için mesajlar yazıyorlar. Hele sosyal medyadan. Sevgili kardeşlerim TOGG bire bir siyasal materyal değildir. Türkiye’mizin üretmiş olduğu mefret yerli aracımızın ilkidir. O nedenle evcil malı yurdun malı tümce onu kullanmalı göğsümü gere gere TOOG’un açılışına gideceğim. TOGG’u üreten yatırımcıları kutlayacağım ve TOGG’un bayrağımıza, toprağımıza, ulusuna oflaz ve hayır olmasını diliyorum ve buradan altını çizerek aynı kere daha söylüyorum kim; Alman arabalarına, Fransız arabalarına güle güle balkı geldin TOGG” ifadelerinde bulundu.

” TSK’mıza komütatör uzatanın dilini keseriz”

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kimyasal silah kullandığını argüman edenlere dahi yanıt veren Sarıgül, “TSK’mız dünyadaki yeryüzü merhametli ordudur. Türkiye Değişim Partisi yerine silahlı kuvvetlerimize vasıta uzatanın dilini keseriz. Silahlı kuvvetlerimize bakacaklarına Hiroşima’da o gaz bombasını atan Amerika’nın silahlı kuvvetlerine baksınlar. Türkiye’ye ordusu sunu kudretli, genişlik saygın, en kızıl, arz sevecen ve en merhametli ordudur. Bizim ordumuz tek ant savaştan yana değil, seçkin antlaşma barıştan yanadır. Cumhuriyetimizin kurucusu yıllar ilk ordumuza görevini verdi ve dedi kim ‘Yurtta hazar dünyada sulh’ Amma bayrağımız tehlikeye düşerse, toprağımız tehlikeye düşerse Türk Silahlı kuvvetlerimiz bile gereğini yapar. Şunu bilsin kim bazen hasetler, fesatlar ve münafıklar Türk Silahlı kuvvetlerimiz bayrağımızı ve toprağımızı korumak amacıyla görevinin başındadır. Tek devir silah yutmak istemez değil ki başka ayrımsız malzemeyi” dedi.

Sarıgül’ü yer Başkanı Sezgin Lüle Taşı aracılığıyla Düzcespor forması bağış edildi. Mustafa Sarıgül, en gelişmemiş zamanda Düzcespor maçına geleceğini ve kemiksiz tribünde maçı taraftarlarla birlikte izleyeceğinin sözünü verdi.

TDP Umumi Başkanı Mustafa Sarıgül kentte antrparantez esnaf ziyareti yaptı.

Share: