Düzce TSO Başkanı Bıyık “Esnafa sağlanan yüreklilik avantajı genişletilmeli”

Düzce Ticaret ve Uran Odası (TSO) Umumi Heyet Başkanı Erdoğan Bıyık, Esnaf Odalarına kayıtlı esnaflara kullandırılacak güven imkanının 1 milyon şeş ciroya topluluk TSO üyeleri için bile meri olması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamayla Türkiye genelinde esnaf odalarına mukayyet yekpare pres sahiplerinin ve esnaf kalkışmak talip genç girişimcilerin faydalanacağı 100 bilyon TL tutarında emniyet kullandırılacağını bildirdi.

Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık esnafa sağlanan kredilerden TSO’ya kayıtlı üyelerinde yararlanması gerektiğini belirterek “Ticaret ve Sanayi Odalarımıza kayıtlı yıllık cirosu 1 milyon TL’nin altındaki esnafımız bu krediden esnaf odalarına kayıtlı olmadıkları için yararlanamayacaklardır. Tecim ve Sanayi Odalarımıza kayıtlı ciroları 1 milyon TL’nin altında olan esnafımıza üstelik KGF yoluyla benzeri şartlarda yahut mümasil şartlarda itimat sağlanmalıdır. TSO kayıtları olan fakat esnaf odalarına kayıtlı sıfır on binlerce esnafımızın KGF tarafından düşük faizli krediye ulaşması esnafımızı oldukça rahatlatacaktır” ifadelerinde bulundu. – DÜZCE

Share: