Son an haberi… LASTİĞİ PATLAYAN CİP, TIR’A ARKADAN ÇARPTI 1 GEBERIK, 2 YARALI

AKSARAY’birlikte sol kayırıcı lastiği patlayan cipin kontrolden çıkıp TIR’a arkadan çarptığı kazada, 1 gönül öldü, 2 gönül birlikte yaralandı.

Ilçe, saat 06.30 sıralarında Aksaray- Ankara esmer yolunun 46’ncı kilometresinde meydana geldi. Kocaeli’nden Aksaray’a arkadaşlarıyla alay malay benzeri inşaata çalışmaya mevrut Ercan Kaya (33) yönetimindeki 34 FDD 468 plakalı cip, Ahmet Adlı’nün (30) kullandığı 51 ABH 290 plakalı araba parçası hamile TIR’a arkadan çarptı. Tıpkısı bölümü dorsenin altına girip hurdaya dönen cipin civar salim koltuğunda oturan Rüya Saraclar (22) yaşamını yitirdi, çoban Ercan Kayaç ile Ünal Rahat (43) ise yaralandı. İhbar üzerine ilçe adına itfaiye aracı ve keyif ekipleri irsal edildi.Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Terbiye ve Araştırma Hastanesi’hangi kaldırıldı. Saraclar’ın cesedi ise itfaiye ekipleri yoluyla sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonraları ayrımsız hastanenin morguna gönderildi.

CİP SÜRÜCÜSÜ ‘LASTİĞİMİZ PATLADI’ DEMİŞ

TIR şoförü Ahmet Ünlü, ” İstanbul’dan Adana’ya gidiyordum. Gece tesislerde yatıp dinlendim. Daha biraz geçmiş yola çıkmıştım. 400 ile 500 metre gelince bir anda arkamda türap yaman oldu. Ben birlikte lastiğim patladı sandım ve çevirici yüklü olanca yumruk durdurdum. Kaymakamlık olduğunu görünce durumu polis güçleri ekiplerine bildirdim. Kaymakamlık özne sürücünün yanına gittim ‘Abi ne oldu, uyudunuz mu?’ dedim. ‘Yok abim uyumadık. Lastiğimiz patladı’ dedi. Arkadaşı de ‘Ben uyuyordum’ dedi?? diye konuştu.Kaymakamlık ile ilişkin sormaca sürüyor.



Share: