Sokak ortasında tenhalık! Özel harekat polisi, karısını 10 kurşunla öldürüp intihara kalkıştı

Kırşehir’birlikte hususi harekat polisi Hüseyin E.Y. (33), terk etmek amacıyla olduğu eşi Aslı Y. ile temas etmek amacıyla Ahi Evran Mahallesi’nde kâin tıpkı kafede buluştu. İddiaya bakarak, koşa arasında çıkan tartışma büyüyünce Hüseyin E.Y., birlikte kâin tabanca ise Aslı Y.’ye mermi yağdırdıktan bilahare bir tabanca ile namına kırıcı etti.

KARISI HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin durumu bildirmesi konusunda fenomen adına haddinden fazla sayıda polis güçleri ve keyif ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri vasıtasıyla yapılan kontrollerde Aslı Y.’nin fenomen durumunda hayatını kaybettiği belirlenirken, Hüseyin E.Y. bile hastaneye kaldırıldı. Olayın arkası sıra çevrede serbest asayiş önlemi düz polis güçleri, olay yerinde inceleme yaparken bedbaht kadının cenazesi ölü açımı amacıyla sayrılarevi morguna kaldırıldı.

KONUŞMAK İÇİN ANTALYA’DAN GELMİŞ

Öte yandan hayatını kaybeden 1 bala annesi Aslı Y.’nin işyar olduğu ve 4 kamer evvel Kırşehir’e nasıp olarak yerleştiği öğrenildi. Hüseyin E.Y.’nin ise Antalya’da fariza yaptığı, eşiyle konuşmak için Kırşehir’e geldiği öğrenildi. Olayla ilişkin soruşturma başlatıldı.

Share: