Olağanüstü anları kameraya yansıdı

Kırşehir’birlikte bir polis güçleri, meslektaşı olan ve ayrılmak üzere olduğu öğrenilen eşini 10 kurşunla öldürdükten sonraları intihar etti. Yılgı anlarının saniye saniye görüntülendiği olayda şahsın yerde yatan eşinin başına keder ettiği, ardından tabancayı kişi başına doğrultarak intihar ettiği görüldü.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin E.Y. (33), fırlamak amacıyla olduğu eşi Aslı Y. ile temas etmek için Kardeş Evran Mahallesi’nde mevcut tıpkı kafede buluştu. İddiaya bakarak, koşa arasında çıkan ağız dalaşı büyüyünce Hüseyin E.Y., yanı sıra bulunan tabancasıyla Aslı Y.’ye mermi yağdırdı ve daha bilahare benzeri tabanca ile kendisine dokunaklı etti. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay adına haddinden fazla sayıda polis güçleri ve sağlık ekibi gönderme edildi. Esenlik ekipleri aracılığıyla yapılan kontrollerde Aslı Y.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, Hüseyin E.Y. bile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın arkası sıra çevrede açık düzenlilik önlemi düzlük polis, fenomen yerinde tetkik yaparken bahtsız kadının cenazesi otopsi için sayrılarevi morguna kaldırıldı.

Dehşet anları kamerada

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, Hüseyin E.Y.’nin eşi Aslı Y.’yi vahim yaraladıktan bilahare aynı süre telefonla konuştuğu ve peşi sıra yerde sabit yatan eşinin mebde ucuna geçerek elem ettiği görüldü. Eşi aracılığıyla öldürülen Aslı Y.’nin Kırşehir’üstelik Dulda Ofis Biriminde polis olarak 4 kamer ilk göreve başladığı, Hüseyin E.Y.’nin ise özel harekat polisi olduğu öğrenildi. Olayla ilgilendiren soruşturma sürüyor – KIRŞEHİR

Share: