SELIM Parti Umumi Komutan Yardımcısı Özhaseki, Kahramanmaraş’ta incelemelerde bulundu Açıklaması

YANLIŞSIZ Fırka Umumi Komutan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, SELIM Partili 807 belediye başkanının, “asrın felaketi” adına nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde yaraları koymak için çalışmalarını sürdürdüğünü, CHP’li belediyelere üstelik destek olduklarını belirterek “Şimdilerde yöntem bahsetmek da eksiklik amma ne diyelim, ‘konuşan üstelik konuşsun o dahi zat ayıbı’ deyip geçeriz, tığ işimize bakarız.” dedi.

Depremlerin minval üssü Kahramanmaraş’ta incelemelerde bulunan Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör vasıtasıyla karşılandı.

Özhaseki, Kahramanmaraş’taki çalışmalara bindi olan 105 belediye başkanı ile milletvekilleri ve partililerin katılımıyla belediye binasında toplantı düzenledi.

Toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, depremde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara eski olsun dileğinde mevcut Özhaseki, depremin önce anından itibaren milletvekilleri ve şehremaneti başkanları kendisine yer sarsıntısı bölgesinde vatandaşların yaralarını kaplamak için çabaladıklarını belirtti.

Anadolu topraklarında tanıdık sunma nazik felaketlerden biriyle yüz yüze olunduğunu dile getiren Özhaseki, “Bu yaraları elde etmek da haddinden fazla bayağı değil fakat çokça cıvıl cıvıl benzeri ferman var. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde, nazır arkadaşlarımız, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz sahadalar ve önceki günden itibaren de yerel yönetimler birimi adına 807 belediyemizi sarsıntı bölgelerinde bilcümle hasar olan yerlerde görevlendirdik.” diyerek konuştu.

Kahramanmaraş özelinde 105 belediyenin bakım verdiğini, Trabzon, Kayseri ve Samsun büyükşehir belediyelerinin imkanlarını seferber ettiğini kaydeden Özhaseki, hizmetler bitinceye büyüklüğünde üstelik burada olmaya bitmeme edeceklerini kaydetti.

Hizmet ederken politika yapmadıklarını dile getiren Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Alelhusus açıklamak istediğim tıpkısı madde daha var; Kocaeli Uray Başkanı’mız Antakya Defne’bile bakım ediyor, Çeltek Belediyemiz Samandağ’üstelik hizmet ediyor. Bu söylediğim belediyeler CHP’li belediyeler. Olsun, hareket hepimize geliyor, kıyamet hepimize mevrut. Bu yaraları hepimiz kaldıracağız. Fahri kendisine de o kardeşlerimizin bile hizmetindeyiz, yanındayız. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bugünlerde firak gayrimümkün, bambaşka aynı öz buyurmak gayrimümkün. Bugünler gelişim ika, hizmet günü. Şu enkazın altından bütün bu arada kalkıp insanımızın yüzünü güldürme günü. Bugünlerde siyasa temas etmek birlikte ayıp amma ne diyelim, ‘konuşan da konuşsun o de özlük ayıbı’ deyip geçeriz, biz işimize bakarız.”

Share: