Şehit kardeşinin mutlu haset

2006 yılında Kahramanmaraş’ta 172’nci Zıhlı Tuğgeneral Komutanlığı’na ilişik kamyonun devrilmesi sonucu martir olan Arabanlı Piyade Komando Er Uzman Çavuş Sait Demirel’in kardeşi Talat Demirel acun evine girdi.

2006 yılında Kahramanmaraş’ta martir olan Arabanlı Yaya Komando Er Uzatmalı Çavuş Sait Demirel’in kardeşi Talat Demirel, Gaziantep’in Araban ilçesinde dünya evine girdi. Arabanlı Ayşe ve Haci Sert çiftinin kızı Ayşenur ile Padişah ve Mehmet Demirel’in oğlu Martir Piyade Komando Uzatmalı Çavuş Sait Demirel’in kardeşi SGK Araban Şubesi personeli Talat Demirel Araban İlçesi’ndeki Hanzade Dernek Salonunda düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Şehidin kardeşini bahtiyar gününde yalnız bırakmayan Araban Kaymakamı Hilal Kızılkaya, kurum amirleri ile birlikte katıldığı düğün töreninde canlı çiftle birlikte halay çekti. Araban Kaymakamı Alem Kızılkaya, “Eşsiz Şehidimizin kardeşi Talat Demirel’in düğün merasimine katıldık, Demirel ve Yalçın ailelerini kutlama ederek, canlı çiftlerimize mutluluklar dilerim” dedi.

İlçede halkı tarafından müstehap şehit kardeşi Demirel’i bahtiyar gününde Arabanlı vatandaşlar birlikte yalnız bırakmadı. Dernek salonu doldu taştı. – GAZİANTEP

Share: