Kahramanmaraş’ta karla mücadele

Kahramanmaraş’ta karla savaşım

Dulkadiroğlu, Göksun ve Çağlayancerit ilçelerinde nöbet açma çalışmaları sürdürüyor

KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş’ta çalışkan olan kar yağışı sonrası ekipler Dulkadiroğlu, Göksun ve Çağlayancerit ilçelerinde kat küşat çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; şehrin faziletli kesimlerinde, ilçelerde ve rustik mahallelerde etkisini artıran şita şartlarıyla savaşım çerçevesinde çalışmalarını mütemadi sürdürüyor. Bilgi İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler; Dulkadiroğlu, Göksun ve Çağlayancerit’te kar yağışının başladığı andan itibaren yolları ulaşıma yıldızlı sancımak üzere çalışmalara başladı. Ekipler Göksun’da Acıelma, Huğtaş, Kazandere, Fındıkköy, Alaçık, Ericek Tombak, Soğukpınar, Edvar, Tahirbey, Mahmutbey ve Bozhüyük mahalleleri; Çağlayanceritte Helete Bozlar Bölükdamlar ve Soğukpınar Kaleköy ekip yolu ile Dulkadiroğlu Başdervişli Mahallesinde kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerde kar yağışı halen bitmeme ederken Büyükşehir sorumluluğundaki mahalle ve ekip yolları ulaşıma celi tutuluyor. Gösterişli ayrımsız şekilde bitmeme eden çalışmalarla, kar yağışı sonrası oluşabilecek aksamaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Yapılan açıklamada, “Vahim tıpkı şekilde bitmeme fail çalışmalarla ağırlık alanımızdaki yollar ulaşıma çıplak tutuluyor. Kar yağışı sonrası oluşabilecek aksamaların önüne ayrılmak ve vatandaşlarımızın ulaşımda dava yaşamaması için ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin sahada. Vatandaşlarımız şita şartlarıyla savaş çerçevesinde taleplerini 112 Evgin Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinden Facia Koordinasyon Merkezine ulaştırabilirler” ifadelerine yer verildi.

Share: