Samsunspor ile Boluspor 64. randevuya çıkıyor

Spor Kaba But 1. Lig’in 10. hafta mücadelesinde karşılaşacak Samsunspor ile Boluspor, resmi müsabakalarda 64. nöbet birbirlerine rakip olacaklar.

Samsunspor ile Boluspor henüz geçmiş 63 posta birbirlerine rakip oldu. Bu iki takımın karşılaşmalarında 23 sefer Samsunspor, 28 posta bile Boluspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 12 maçta ise etraf puanları paylaştı. İki topluluk beyninde Samsun’da oynanan maçlarda 17 kat Samsunspor, 5 sefer Boluspor kazandı. Samsun’daki 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Mücadele öncesinde Boluspor 8 maçta 4 yengi, 3 muadele ve 1 bozgun alarak 15 puan topladı. Rakip filelere 9 gol gönderen Bolu temsilcisi kalesinde ise 4 gol gördü. Boluspor, bu mevsim deplasmanda oynadığı 3 maçta 2 yengi ve 1 kardeşlik alarak on paralık aşınmış olmadı.

Karadeniz temsilcisi Samsunspor ise bu mevsim oynadığı 9 mücadelede 3 galibiyet, 4 muadele ve 2 bozgun alarak 13 fakül toplayabildi. Rakip filelere 12 gol gönderen al-beyazlılar, kalesinde ise 9 gol gördü. Samsunspor bu zaman zat sahasında oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 hezimet aldı.

23 Ekim Veriş haset saat 19.00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Duygusal Cengiz, Oğuz Kaan Meşgul ve Kemal Mavi hakem üçlüsü yönetecek. – SAMSUN

Share: