Şahinbey Ampute Takımı’nın hedefi Türkiye Kupası

Türkiye Bedenî Engelliler Spor Federasyonunun kombinasyon ettiği Ampute Ayak Topu Türkiye Kupası, 13-17 Son Teşrin 2022 tarihleri ortada Van ilinde yapılacak.

Van’de 13-17 Kasım tarihlerinde oynanacak olan Türkiye Kupası müsabakalarında Şahinbey Ampute Futbol Takımı önceki maçını saat 13.00’te ODTÜ Spor Kulübü Ampute Ayak Topu Takımı ile oynayacak. Ampute Ayak Topu 2022 Türkiye Kupası müsabakaları hazırlıklarını bütünler ve bugün yola çıkan Şahinbey Ampute Ayak Topu Takımı Türkiye Kupası’nı müzesine getirmeyi hedefliyor. Şahinbey Şehremaneti Toyluk ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cuma Namazı Iyice, hedeflerinin Türkiye Kupası’nı bağışlamak olduğunu ifade ederek, “Şahinbey Belediyesi Ampute Ayak Topu Takımı olarak değme ant olduğu kadar bu yılda Türkiye Kupası’nı Gaziantep’e deklare etmek üzere çalışacağız. İyi bire bir kadromuz var. 13 Son Teşrin Alışveriş haset ODTÜ ile kupadaki önceki maçımıza çıkacağız. Oldukça stabil ayrımsız karşılaşma olacak. İlk maçımızda galibiyetle fırlamak istiyoruz. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

13/27 teşrinisani tarihleri ortada Van’dahi yapılacak olan Ampute Futbol Türkiye Kupası müsabakalarında 13 teşrinisani Veriş günü ODTÜ Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Şahinbey Belediyesi Cahillik ve Spor Kulübü, 15 kasım Salı Haset ise Alves Kablo Ampute Spor Kulübü maçına çıkacak. Grupta ilk iki tam düz alması durumunda ise Şahinbey Ampute Ayak Topu Takımı, 16 Kasım çarşamba günü oynanacak dömifinal müsabakalarında saha algı. katılacak. Nısıf finalde kazanması durumunda 17 Teşrinisani Perşembe günü yürek bitiş maçına çıkacak olan Şahinbey Amtupe Takımı, yarı finalde kaybetmesi halinde ise 17 son teşrin Perşembe günü oynanacak olan 3.-4.’lük maçına çıkma.

Şahinbey Ampute Takımı’nın bile meydan aldığı B Grubu’nda, ODTÜ Spor Kulübü ve Alves Kablo Ampute Spor Kulübü yer alırken, A Grubu’nda ise Etimesgut Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Melikgazi Belediyesi Bedensel Egelli Gençlik ve Spor Kulübü takımları vadi alıyor. – GAZİANTEP

Share: