Gaziantep SU YOSUNU Spor avrat futbolunun yıpranmamış yıldızlarını arıyor

Türkiye’de kadının futbolunun mefret takımlarından Gaziantep SU YOSUNU Spor, “ALG Spor Kadın Futbolunun Bakir Yıldızlarını Arıyor” sloganıyla enfrastrüktür seçmelerine başladı.

TFF Eş Ayak Topu Süper Ligi’nin serencam şampiyonu ve Türkiye’birlikte kadının futbolunun cesim takımlarından biri olan Gaziantep SU YOSUNU Spor, ‘SU YOSUNU Spor Avrat Futbolunun Eskimemiş Yıldızlarını Arıyor’ sloganıyla altyapı seçmelerine başladı. İlk etapta Gaziantep’in 9 ilçesinde yapılacak zir bina seçmeleriyle estetik eş futbolcu adayları, SU YOSUNU Spor takımına seçilecek ve yeteneğine bakarak A takımda format şansı bulabilecek. A takımda eşkâl şansı bulamayan sporcular ise benzeri müddet alt ligde kayran düz uçucu takımda suret giyerek kendisini geliştirecek.

“Çaplı avrat topçu adaylarını seçeceğiz”

Altyapı seçmeleri üzerine izah özne Gaziantep ALG Spor Başkanı Mualla Gözetleyici, “Gaziantep Valisi Davut Gül bizlere okullarda eş topçu tarama yetkisi vermişti. Biz dahi bu çerçevede Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi ile gelişigüzel enfrastrüktür seçmelerine başladık. Kentimizdeki 9 ilçede hep okulları tarayarak çaplı avrat futbolcu adaylarını seçeceğiz. Hem şehrimiz hem takımımızı haddinden fazla mebzul katakulli edebilecek ayrımsız zir çatı ihdas etmek istiyoruz. Gaziantep’teki taramayı bitirdikten sonra casus hocalarla ayrıksı illerde da enfrastrüktür seçmeleri yapacağız. Esas hedefimiz 5 sene içerisinde Gaziantep’i kadın futbolunda en son seviyeye takip etmek. Bu seçmelerde hücre giren futbolcu adaylarını birlikte ast ligde meydan kayran Beykentspor ile yaptığımız itilaf ile tecrübe kazanmaları için orada oynatacağız. Orada oyuncuları bol tıpkısı şekilde yetiştirerek A takıma kazandırmak istiyoruz” dedi.

Karı futbolcu adaylarının hedefi A takıma seçilmek

Altyapı seçmelerine katılan Ebru Vazıh isimli karı topçu adayı, “Futbola cebin geçmişten beri ilgim vardı. Ben bile futbolcu kalkmak istiyordum. Bu nedenle bu enfrastrüktür seçmelerine katıldım. İnşallah futbola SU YOSUNU Spor’bile devam edeceğim” derken, Yaren Bacaksız isimli tıpkısı sair topçu adayı ise, “Futbolu küçüklüğümden beri çok seviyorum. O yüzden bu seçmelere geldim. Hedefim buradan A takıma kaynamak, oradan A milli kadın ayak topu takımına büyüklüğünde müracaat etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi Müdürü Mehmet Sübük ise ALG Spor’un Türkiye’nin önde mevrut eş futbol markası olduğunu belirterek, meslek yerine enfrastrüktür seçmelerinde SU YOSUNU Spor’a destek verdiklerini söyledi. – GAZİANTEP

Share: