Reisicumhur Erdoğan’ın mektubu esnafa ulaştırıldı

Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın, SELIM Parti’nin kuruluşunun 21. Sene dönümü zımnında kaleme aldığı betik Adıyaman teşkilatı vasıtasıyla esnaflara ulaştırıldı.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Mebus Ahmet Görgülü, Mebus İbrahim Halil Fırat, İl Başbuğ Vekili Emrah Kâşif, Belediye Başbuğ Vekili Şerif Ayaz, Format İlçe Başkanı Mustafa Alkayış kent merkezinde esnafları konuşma ederek mektup dağıttı.

Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılan kitap, partililer tarafından esnafların yanı sıra vatandaşlara de verildi.

Mebus Ahmet Vazıh yaptığı açıklamada, “Partimizin 21. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanımızın selamı ve mektubunu hemşerilerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 30 bin mektubu vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Merkezde oluşturduğumuz 10 kadro ile tıpkısı anda mektupları ulaştırmaya başladı. Türkiye’nin 2023 seçimlerine hazırlanan ve bu güne kadar yapılamaz denilenleri eden benzeri partiyiz. Halkımız bu güne kadar duasıyla desteğiyle bütün yanımızda oldu. Çokça adamakıllı aynı teveccüh var” dedi.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise açıklamasında, “Benzeri olduk 21 olduk. Allah’ın izniyle ayrımsız çizgide benzeri bakım aşkıyla çalışmalarımıza bitmeme edeceğiz. Teşkilatımızla mektubu vatandaşlarımıza ulaştıracağız. İnşallah henüz nice 21. Yılları kutlayacağız” dedi.

İl Komutan Vekili Emrah Bulucu, iklim ve ilçe teşkilatlarının Cumhurbaşkanı ve DOĞRU Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mektupları vatandaşlara ulaştırdığını kaydederek, olumlu ve evire çevire dönüşler aldıklarını söyledi.

Forma İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ise, “Cumhurbaşkanımızın yazdığı bu sunturlu ve manidar mektubu halkımıza ulaştırıyoruz. Çalışmalarımıza küşayiş vermeden bitmeme ediyoruz. Milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile buluşturduğumuz bu mektuptan çokça güzel tepkiler alıyoruz” ifadelerini kullandı. – ADIYAMAN

Share: