TOKİ, 20 ilde 204 hareket yerini peyda artırmayla satışa çıkaracak

TOKİ, 20 ilde 204 gelişim yerini berrak artırmayla satışa çıkaracak

İSTANBUL – Çevre, Kentçilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Dolgun Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 20 ilde 204 iş yerini 1 Ilkgüz’da belirgin artıma ile satışa çıkaracak. müzayede ile iş yeri sahibi tevessül etmek talip, yatırımlık dükkan arayanlara balaban punt sunarken, şehirlerin merkezi yerlerinde çoğu teslime amade dükkanlar üzere internet üzerinden online yerine dahi peyda artırmaya katılım sağlanabilecek.

20 ilde 204 iş yeri

Alıcılar dükkanları Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Yozgat ve Zonguldak’ta %50’si evvelden, 120 ay vade, Trabzon’dahi ise %25 peşinat, 120 ay vade ile alabilecek.

açık artırma 1 Ilkgüz’bile yapılacak

Zahir artırmalar 1 Ilkgüz 2022 Perşembe saat 10.30’dahi yapılacak. TOKİ İstanbul Bakım Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde yapılacak artırmaya internetten üzerinden üstelik (www.emlakmuzayede.com.tr) öneri verilebilecek. Açıkça artırmaya ilgili bankacılık hizmetleri ise Türkiye Ahali Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası NANIAZIZ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların cemi şubeleri vasıtasıyla kabul edilecek.

Satışla ilgilendiren teferruatlı bilgilere “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adreslerinden ve 0212 608 15 00 “444 86 54” numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Share: