Polis, öğrencilere betik dağıtıp uçan top oynadı

Polis, öğrencilere kitap dağıtıp voleybol oynadı

Adana’da polis, kütüphanesinde aşkın betik olmayan benzeri okula hikaye ve hikâyeleme bağışında bulup, öğrencilerle uçan top oynadı

ADANA – Adana’da polis, kütüphanesinde aşkın kitap sıfır tıpkı okula hikaye ve hikâye bağışında bulup, öğrencilerle uçan top oynadı.

Yavru ve gençlerin şahsi ve içtimai gelişimlerine yardım sağlanması üzere başlatılan ÇOGEP çerçevesinde İl Itimat Müdürlüğü Topluluk Destekli Polislik Ofis Müdürlüğü ekipleri, vadi çalışması yaptı. Ekipler, ‘Sevgiyle büyüyoruz’ projesiyle Yüreğir Martir Hilmi Bardakçı Ortaokulu’nun kütüphanesine 500 tezkere ihsan etti. Öğrencilerle kardeş kardeş fail polisler, pusula okuma etkinliği da düzenledi. Polisler, getirdikleri kitapları okulun kütüphanesine yerleştirdikten bilahare bahçedeki öğrencilerle voleybol oynadı.

Afganistan’dan 2 yıl ilk esas, cet ve 6 kardeşiyle gelişigüzel Adana’ya gelen İlahe Musavi (13), polisin armağan ettiği kitaplardan aldı. Mutlu olduğunu anlatım fail İlahe, “Polis Güçleri ağa ve ablalarımız bize kitap getirdiği üzere haddinden fazla mutlu olduk. Başlarda mektup okuyamadığım için, okumam ongun değildi. Çıktı betik okuyabileceğim. Pusula intikal etmek haddinden fazla domuzuna bir özdek. Devletimize çokça teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diğer öğrencilerde polisin getirdiği kitapların kendilerini haddinden fazla bahtiyar ettiğini ve tezkere okumanın kendilerini geliştirdiğini söyledi.

Share: