Öztürk yiğitlik tazeledi

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefillik Kooperatifi 68. Niteliksiz Genel Kurulu’nda seçime tek liste ile katılan Bahamettin Öztürk büzük tazeledi.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Güven ve Kefalet Kooperatifi 68. Kolay Genel Oturmuş Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tevakki Etmek duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa Vali Hüdayar Mete Buhara, Belediye Komutan Yardımcısı Nuri Ilinek, Ankara 2. Mıntıka Esnaf ve Sanatkarlar Güven ve Kefillik Kooperatifleri Model Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Karayel, siyasi parti temsilcileri, ilçe kooperatif başkanları, mesleki odaların komutan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve kooperatif ortakları katıldı. Genel kurula fiks menü ile giren Bahamettin Öztürk, kooperatif ortaklarının oy birliği ile yeniden kooperatif başkanı seçilerek atılganlık tazelerken, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Ülkemizin ortamında bulunduğu enflasyon dalgalanması tek elbette esnaflarımızı etkilemiştir. Kalan masarif, nahak rekabet ortamı, vatandaşın kurum gücünün düşmesi, esnafımızın yoğun pandemi sürecinin sıkıntılı boğazından çıkmasına engel olmuştur. Esnaflarımızın hesaplı namına çıkmaza sürüklendiği bu yumruk dönemde güven limitlerinin yükseltilmesi, faizlerin düşürülmesi ve krediye ulaşımda esnafa emeksiz sağlanması noktasında TESKOMB yetişkin ayrımsız misyonu hesabına getirmiştir. Esnaf ve sanatkarlarımız desteklenmeye bitmeme edilmeli, devletimiz sektörlerde yaşanacak soylu erki sekteye arkalama elini uzatmalıdır. Gelişigüzel antlaşma söylediğimiz kabilinden esnaf dinamik olursa, heybet canlı tamam. Deminden gelişigüzel olma zamanı, şimdi esnafına topluluk ayazlık zamanıdır. Tekmil gayretimiz esnafımızın ağırlık gününde yanı sıra ve apotr olmaktır. Bizler elimizden geldiği kadar esnafımıza sahip çıkarak müzaheret etmeye çalışıyoruz. Bizlere verdiğiniz desteklerle görevimizin başındayız. Allah izin verirse bugüne büyüklüğünde elbet hizmet ettiysek, artık bile henüz bereketli bakım üzere hile kurulumuz ve çalışanlarımızla alay malay debi edeceğiz. Zaman bu salonda bizlerle birlikte olan değerli esnaf kardeşlerimiz bile bu birlikteliğin genişlik önemli kanıtıdır.” – KIRŞEHİR

Share: