Yeniden Bol Bolamat Partisi Umumi Başkanı Fatih Erbakan: “Binlerce düzenleme mensubumuz geçmiş günden beri sahada”

Baştan Bol Bolamat Partisi Umumi Başkanı Fatih Erbakan: “Binlerce teşkilat mensubumuz ilk günden beri sahada”

ADIYAMAN – Depremden etkilenen Adıyaman’dahi incelemelerde mevcut Yeniden Bolluk Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Binlerce organizasyon mensubumuz evvel günden beri hem arama ve kurtarma ekiplerine arkalamak hem de yardımlarda bulunmak maksadıyla hareket bölgesinde çalışmalarını bitmeme ettiriyor” dedi.

Baştan Zenginlik Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, depremden etkilenen Adıyaman’bile incelemelerde bulundu. Partinin Bursa İl Teşkilatı marifetiyle Adıyaman’bile kurulan aşevinde vatandaşlarla aynı araya gelen Erbakan, henüz sonraları çöken binaların enkazlarında incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla dostane fail Erbakan, başsağlığı dileklerini iletti. Erbakan, çocuklara dahi oyuncak dağıttı.

“Binlerce kuruluş mensubumuz ilk günden beri sahada”

Partisinin yer sarsıntısı bölgesinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili incelemelerde mevcut Erbakan, “Tığ güzeşte hafta yer sarsıntısı bölgesine geldik. Bu hafta tekrardan ziyarette bulunuyoruz. Geçkin Hatay Antakya ve sair ilçelerde ziyaretlerde bulunduk. Zaman birlikte Adıyaman’da, Besni ve Gölbaşı’nda incelemelerde bulunuyoruz. Ferda üstelik Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde ziyaretler ve incelemelerde bulunacağız. Bu akşam de Gaziantep’te taziye ziyaretlerinde bulunacağız. Hem depremzedelerin acılarına ortak olmak dahi hem başsağlığı, esbak olsun dilekleri bildirmek hem üstelik bölgede icraat tay tay arabası yetkililere, sivil topluluk kuruluşlarının gönüllülerine desteğimizi uyarlamak amacıyla buradayız. Bizler üstelik Yeniden Zenginlik Partisi yerine depremin evvel anından itibaren hep teşkilatlarımız ile seferber olduk. Bugüne büyüklüğünde 322 tır yardım malzemesini bölgeye teşkilatlarımız ulaştırdı. 62 jeneratör, 436 deri gönderildi. Şu andan da İstanbul teşkilatımız Kahramanmaraş’ta, Konya teşkilatımız Hatay’ın Hasiyet ilçesinde birer otağ kent dayamak üzere çalışmalarını devam ettiriyorlar. İlk günlerden itibaren koordinasyonu sağlayabilmek için Kayseri, Kahramanmaraş, Sazak ve Elazığ’da Yeniden Bolluk Partimizin lojistik merkezleri oluşturuldu. Bu depolarımız hizmete devam ediyor. Sarsıntı bölgesinde 7 kıta lokanta kurduk. Günce 2 bin kişiye sabah, nısfınnehar ve akşam aşındırmak yüklemek amacıyla çalışıyorlar. Bunlarla gelişigüzel binlerce organizasyon mensubumuz ilk günden beri hem taharri ve istirdat ekiplerine arkalamak hem de yardımlarda düşmek için hareket bölgesinde çalışmalarını devam ettiriyor” diyerek konuştu.

Share: