Milyoner müteşebbis UFO avlayacak

William Sachiti, İngiltere’nin Norwich kentindeki bozuk bire bir Krallık Hava Kuvvetleri üssünü satın aldı. Topluluk olduğu özerk teslimat araçlarını denemek amacıyla yıpranmamış aldığı alanı kullanan Sachiti’yi bu alanda bire bir de şaşırtı bekliyordu: Gelen nükleer bombaları sınırlamak amacıyla makbul bakım dışı bırakılmış tıpkı insiyak sistemi.

Çoğu milyoner servetini pahalı arabalara ve lüks teknelere harcarken, William Sachiti servetini İngiltere Norwich’te Soğuk Harp döneminden kalma bir insiyak istasyonu satın ahzetmek üzere kullandı.

“Fiyatlı hobim UFO bulacak”

İngiliz müteşebbis Sachiti, otonom araçlarını bakmak için hususi bire bir alan satın aldı, ancak milyoner müteşebbis bu alanda bonus adına aynı birlikte radar sistemi buldu. Demin Sachiti, bu sistemi onarım etmeye çalışıyor ve “Bunu hayata geçirmenin ayrımsız yolunu bulacağım ve insanların onu kullanmanın sunma dolgunca yolunu seçmesine cevaz vereceğim” diye kendine kullanılmamış aynı misyon ediniyor.

Devasa herkes, İngiltere’de gelgel defans istasyonu olan Neatishead’deki Kraliyet Hava Kuvvetleri’nde bulunuyor.

AMES Type 84 sevkitabii ünitesi adına bildik bu birim, 1962’den 1994’e büyüklüğünde faaliyetteydi ve çekirdeksel bombaları tespit etmeye çalıştı. Sachiti, sistemi yeniden özgün amacı amacıyla kullanmayı planlamıyor, bunun namına insanların modern dünyaya henüz makul bire bir fariza bulmasını umuyor.

Sachiti, bunun amacıyla bile popüler kent Reddit’te tıpkısı huzur yayınladı ve bu insiyak sistemi ile ne yapması gerektiğini sordu. Milyoner, mevrut öneriler üstüne da akıbet adım bulutsuz akil ayrımsız gurur sergiledi. Şayet UFO avlanması isteniyorsa o devir bunun amacıyla kullanılacağını belirten ünlü girişimci, “Fiyatlı hobim UFO bulacak. Şayet dünya bunu istiyorsa, ego kimim ki yargılayacağım” diyor.

Sachiti, satın aldığı bu sürprizli düzlük için hangi büyüklüğünde ödediğini açıklamasa birlikte 2010 yılında, 4,7 milyon dolarlık ayrımsız fiyatla satışa verilen mıntıka için yüklü aynı masraf yaptığı aritmetik ediliyor.
Sachiti, gereksiz zamanlarını dünyanın sorunlarını fasletmek amacıyla kullanan tıpkı robotist, yapay anlak uzmanı ve müteşebbis. Ayrıca 250 milyon dolar değerindeki Kar-Go isimli şirketiyle, özerk araba kullanarak kargo paketlerini doğrulama ediyor.

Vesait; tıpkı adrese gidiyor, bagajını açıyor ve paketlerini tasdik ediyorlar. Bu küçük vesait şu dakika için vakit kaybetmeden kıytırık kolileri doğrulama etse da gerçekte bu koliler kargo yükünün yüzdelik 80’inini oluşturuyor.

ABD’nin sır belgeleri ortaya bundan sonra: Cidal gemisinde UFO alarmı!

 

Savaş milyonerler göçünü körükledi

 

Güre milyonerler pahalı alışverişleri erteledi

 

Share: