MHP KAÇEP’le güçlenecek

Ulusalcı Akıntı Partisi Balıkesir İl Teşkilatı bünyesinde Avrat, Sülale, Yavru ve Engelli Politikaları Başkanlığı kuruldu. KAÇEM Balıkesir Başkanlığına Bedriye Kurtay atandı.

Milliyetsever Akım Partisi Balıkesir İl Başkanlığında planlı matbuat açıklamasında Eş, Sülale, Yavru ve Mânialı Politikaları Başkanlığının tanıtımı yapıldı. İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel Türk kadınının türe ettiği yerde olması müstahak olduğu toplumsal, açık oturum ve kazançlı sıçramalar yaşamasının muhteşem olduğuna aksan yaptı. KAÇEP Başkanı Bedriye Kurtay ise Genel Başkanları Ihtişam Bahçeli’nin his, düşünce ve fikirleri doğrultusunda icraat yürüteceklerini anlatım etti.

Ekrem Gökay Yüksel: “Cesamet ve milletler kadınlara verdiği değer kadar hayatiyetli ve kudretlidir”

Ulusalcı Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel düzenlenen toplantıda, “Karı nezakettir, zarafettir; titizliktir, hoşgörünün şahsen kendisidir. Türk kadını kahramanlıklara imza atan, devleti ve milleti ebed müddet anlayışıyla çalışma ve dokunaklı veren iradedir. Kadınlarımız güçlendikçe milli uyanma yaygınlaşacak, milli diriliş ve el birliği ruhu Türkiye’yi büyütecektir. Cesamet ve milel kadınlara verdiği değer büyüklüğünde hareketli ve kudretlidirler. Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten ekonomiye büyüklüğünde hayatın seçkin alanında kadınlarımızın olması çok nazik ayrımsız güçtür. Hanımefendilerinin yüzü gülmeyen bir toplumun geleceği umutla karşılaması imkansızdır. Alp ve fedakar Türk kadınının doğruluk ettiği yerlerde olması, layık olduğu toplumsal, açık oturum ve soylu erki sıçramalar yaşaması bizim tavik edemeyeceğimiz tıpkısı gayedir. Aziz Türk Milletimiz kadınlarına dakika faziletkâr değeri veren efdal ekin ve mirasla donanmıştır. Bizlerde bu minvalde Ulusalcı Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Kerem Bahçeli’nin direktifleriyle bütün kadınlarımız, çocuklarımız ve sakat vatandaşlarımızla kucaklaşmak, onların ülkü ve ihtiyaçlarını tespit etmek, ülke ve milletimizle ilişkin duygularını sarılmak üzere Eş, Karı, Yavru ve Engelli Politikaları başkanlığını şehrimizde kurarak hem umumi başkanımız Ihtişam Bahçeli’nin düşün ve düşüncelerini hem de kadınlarımızın Türk tarihindeki ve toplumdaki yeri ve önemini anlatmaya başlayacağımız gündür bugün. Avrat, Familya, Yavru ve Sakat Politikalarından mesul Başkan adına atanan Bedriye Kurtay’ı tebrik ediyor, onun gözetiminde birlik kadınlarımıza katılımlarından hava şükranlarımı iletiyorum” diyerek konuştu.

Kurtay: “Sevgili ve ihtiyaçları tayin etmek amacıyla çalışacağız”

KAÇEP Başkanı olarak ataması yapılan Bedriye Kurtay dahi yaptığı konuşmada karı, bala ve engellilere müteveccih proje ve operasyon yürüteceklerini kaydetti. Kurtay, “Umumi Komutan Yardımcımız Pelin Otu Felek Hanımefendinin olurlarıyla ve İl Başkanımız Ekrem Gökay Yüksel’in tensipleriyle Avrat, Aile, Bala ve Mânialı Politikaları Başkanı namına atanmış bulunmaktayım. Tafsilatlı yıllar boyu tasarladığım, geliştirdiğim ve düzenlemek istediği faaliyetler ve projeler için bana bu imkanı bunan devlet başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ulusalcı Akım Partisi Genel Başkanımız Ihtişam Bahçeli’nin direktifleriyle eksiksiz kadınlarımız, çocuklarımız, özürlü vatandaşlarımızla koçuşmak, kavim ve memleketimizle ilgilendiren duygularını paylaşmak, sevgili ve ihtiyaçlarını tespit etmek üzere Kadın, Ocak, Yavru ve Mânialı Politikaları Başkanlığı müesses bulunmaktadır. Bizler birlikte Balıkesir’üstelik umumi başkanımızın duygu, kanı ve fikirleri ile çalışmalarımıza alnaç vereceğiz.

“Beşiği sallayan avrat dünyayı bile sallar”

Türk kadını yeri geldiğinde cephede savaşmasını bilir. Vatanı Kur’dakika anadır o yüzden adı Temel vatandır. Yuvayı fail birlikte kadındır ancak avrat yalnızca aile işlerini özne, düzensiz yıkayan, çamaşır ütüleyen, yemek pişiren değildir. Karı ayrımsız toplumu doğuran, eğiten, yetiştiren ve geleceği inşa edendir. Kadın, eğitimden, sağlığa, bilimden, kültüre, hukuktan, ekonomiye hayatın değme alanına rikkat katan, çalışmalarını titizce yürüteç ve deme yükleyendir. İşte bu nedenle biz kadınlar temas konuda kendimizi geliştirmeli ve önce öğretmeni olduğumuz bu toplumun ileriye taşıyacak amal başarmalıyız. Önceki ailemize ve çocuklarımıza elan sonradan çevremize ve dünyaya emsal olmalı sevgiyi, barışı, hoşgörüyü bütün insanlığa aşılamalıyız” ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanlığında yapılan konuşmaların arkası sıra toplantıya katılan kadınlar bozkurt işaretleriyle fotoğraf çektirdi. – BALIKESİR

Share: