Kayseri’den kısa güdük

Kayseri Büyükşehir Şehremini Memduh Büyükkılıç, 84 akil kavşak sayısını 2 ay içerisinde 123’e çıkaracaklarını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya bakarak, Büyükkılıç, kalan dil sayısıyla trafik yükünün artacağını öngördükleri amacıyla “150. Yılda 150 Proje” arasında yer verdikleri Trafik Sinyalizasyon Merkezi’nde erişim kurmaylarıyla aynı araya geldi.

Ulaşım Planlama ve Raylı Herkes Daire Başkanı Sedat Erdoğan, Büyükkılıç’a beyinli kavşaklarla ilgili sokum yaptı.

Akıllı kavşakların sayısını artırarak erişim konforunu henüz ongun noktalara taşıyabilme, zaman ve akaryakıttan artırım ile karbon salınımını azaltma gayretinde olduklarını tamlayan Büyükkılıç, etkili konumdaki 84 aptal ağız sayısını 2 ay içerisinde 123’e çıkaracaklarını kaydetti.

Büyükkılıç, bu sayede trafiğin elan akışkan hale gelmesi ve ışıklarda bekleme süresinin azaltılmasının hedeflendiğini aktardı.

Başsavcı Korkmaz’dan ziyaretler

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Besime Özderici Münhal Yaşam Merkezi, KAYMEK İhtisas Tesisleri ile Yüksekokul Tesisi ve Kariyer Merkezi’ni musahabe etti.

Korkmaz, buralarda eğitim bilimi kayran öğrencilerle dostane etti.

Yatırımları takdirkâr Korkmaz, projeleri hayata nâkil Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ekibine teşekkürname etti.

Kazım Karabekir Us Küpü Kütüphanesi’nde sona gelindi

Melikgazi Belediyesinin güdük süre geçmiş Kazım Karabekir Mahallesi’nde temelini attığı kütüphenede sona yaklaşıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, mahallelerde ihtiyaçlar doğrultusunda projeler ürettiklerini belirtti.

Gençler üzere Kazım Karabekir Mahallesi’ne domuzuna bir katalog kazandıracaklarını kaydeden Palancıoğlu, “Ast katında tıpkı birlikte kafesi olacak hem yaşlılarımız hem birlikte kadınlarımız istediği devir burayı kullanabilir. Türkiye’da en fazla ekol eden belediyeyiz. Buna arttırma yerine kütüphanelerimizin sayısını bile arttırıyoruz. Kıvrak olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

Share: