Kars’ta esenlik çalışanları AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Kars’ta, Akyaka Entegre Kerem Hastanesi çalışanları Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Özdemir Ağabey Köle, Sayrılarevi Müdürü İdris Konur, Sayrılarevi Ebesi Nurhayat Arslan, AA ışık muhabirleri ve muhabirlerinin ancak içi ve dışında çektiği, “veri”, “yaşam” ve “spor” kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Köle, spor kategorisinde Hilmi Tunahan Karakaya’nın “Bulutlarda uçmak”, veri kategorisinde Valeria Ferraro’nun “Hayata tutunanlar”, çevre-hayat kategorisinde ise İsmail Kaplan’ın “Alacakaranlık ritüeli” fotoğraflarına rey kullandı.

Konur birlikte yer-dirim kategorisinde İsmail Kaplan’ın “Üç kafadar”, olgun kategorisinde Alp Bekçili’nin “Kömür karası gözyaşları”, spor kategorisinde Aytaç Ünal’ın “Merve’nin servisi” taraflarını yeğleme etti.

Arslan ise çevre-yaşam kategorisinde İsmail Kaplan’ın “Alacakaranlık ritüeli”, veri kategorisinde Günay Nuh’un “Görev çağırıyor”, spor kategorisinde ise Cüneyt Çelik’in “Beygir gücü” fotoğraflarını oyladı.

Share: