Kızılcık Şerbeti dizisinde zorla mortocu nikahı kıyıldı, izleyicilerden sahneye aksülamel yağdı

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Tekâmül Alasya, Hazar Tığ, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen ve Ceylan Karakoç’un üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisi, geçkin akşam ezanı 16. bölümüyle ekrana geldi. Nursema’ya zorla imam nikahı kıyıldığı hayal ise diziye nitelik vurdu.

NURSEMA’YA CEBREN İMAM NİKAHI KIYILDI

Kızılcık Şerbeti’nin geri akşam ezanı yayınlanan bölümünde Nursema, ailesinin müsaade vermediği sevgilisi Umut’la yaklaşmak için tedarik yaptı. Evden çıkacağı esnasında karşısında kardeşleri, arkasında da annesini gören Nursema balaban bire bir yepyeni yaşadı.

Abdullah ise kızını arkadaşının on paralık tanımadığı oğluyla evlendirmek üzere eve hoca çağırdı. Ailesinin zoruyla eve dönen Nursema, salonda kendisini bekleyen cami hocası ve müstakbel eşini görünce büyük tıpkısı katabolizma yaşadı. Nursema, tek tanımadığı tıpkısı koca vasıtasıyla ailesinin zoruyla önder nikahıyla evlendi.

SAHNEYE TEPKİ YAĞIYOR

Dizideki fon gücük sürede Twitter’ın gündemine oturdu. Nursema’yı oynayan Ceren Karakoç, düzencilik performansıyla alkış toplarken diziye aksülamel yağdı. Sahnenin dini değerlere makul olmadığını belirten kullanıcılar, “Senaryolarınızı gözde geçirin. İslamiyet’i yobazlaştırıyorsunuz” ve “Göz bakarak göre adetlerimiz bilinçaltında karalanıyor” yorumları yapıldı.

İşte hayalet üzere yapılan kâh yorumlar…

Share: