Karşıt yöne giren araba, alın yönden mevrut araba ile başlangıç kafaya çarpıştı: 4 yanık

Kastamonu’da damarı bozuk yöne giren otomobilin, cebin yönden gelen makine ile kelle kafaya çarpışması neticesinde 4 hayat yaralandı.

Kaza, Kastamonu Kuzeykent Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Türkmenistan tabiiyetli Dessan A. (28) idaresindeki 34 PB 5622 plakalı Citroen bellik otomobil ile inatçı yöne girdi. Bu sırada caddede azimet halinde olan Maksat S. (35) yönetimindeki 37 ABY 693 plakalı Toyota ayraç makine ile Dessan A. idaresindeki makine kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan Dessan A. idaresindeki makine itidalli refüje çıkarak durabildi. Kazada makine sürücüleri Dessn A., Meram S. ile araçlardaki Hüseyin B., Belgüzer B. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Ivedili Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar konusunda görüngü hesabına afiyet, itfaiye aracı ve polis ekipleri sevk edildi. Fenomen yerine gelen itfaiye ekipleri vasıtasıyla araçlardan çıkartılan yaralılar afiyet ekiplerine konfirmasyon edildi. Esenlik ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Kastamonu Yetişek ve Araştırı Hastanesine kaldırıldı. Polis Güçleri ekipleri eliyle görüngü yerinde yapılan incelemelerin ardından kazaya karışan araçlar gelgelli yardımı ile caddeden kaldırıldı.

Kazayla ilişik soruşturma başlatıldı. – KASTAMONU

Share: