KAHRAMANMARAŞ – Kamu hastanelerine “Başlık Düzenlilik Sistemi” kuruldu

Esenlik Bakanı Fahrettin Koca’nın hastanelerde güvenlik önlemlerinin artırılması amacıyla verdiği ferman doğrultusunda Kahramanmaraş’taki kamu hastanelerine Husus Güvenlik Sistemleri kuruldu.

Sağlıkta gayret olaylarının önüne geçilmesi ve çalışanların güvenliğinin sağlanması için başlatılan mücahede kapsamında Necip Fazıl Kent Hastanesi özellikle kalkmak üzere kent genelindeki hastanelerin 13 ekleme bakım binasına Başlık Düzenlilik Sistemi yerleştirildi.

Hastaneye gelenler, x-ray cihazından geçip düzenlilik görevlilerince kayırıcı araması yapıldıktan bilahare binaya alınıyor.

Vatandaşlar uygulamadan memnun

Temiz Fazıl Site Hastanesine etüt olmaya gelen Mehmet Ulu Yiğit, AA muhabirine, sökel ve yakınlarının kontrollü olarak dil alınmasının yerinde ayrımsız aplikasyon olduğunu söyledi.

Uygulamanın tedbir açısından çok mefret olduğuna meni fail Kahraman, “Kimi Vakit marazlı yakınları kendisini kaybedebiliyor, hastasından yağlık tepkisi oluyor. Bu aplikasyon sayesinde stoper, etkileyici aletlerle girilmesi tutulmuş olacak. Çok güzelce ergin, yapanları tebrik kartı ediyorum.” diye konuştu.

Akif Şerefoğlu üstelik uygulamanın keyif çalışanlarının güvenliğine müspet ulama sağlayacağına inandığını kaydetti.

Share: