İYİ Parti Genel Başkanı Akşener İstanbul’da esnafı müzakere etti

İYİ Fırka Umumi Başkanı Meral Akşener, Eyüpsultan, Bahçelievler ve Bakırköy’bile esnaf ziyaretleri yaptı.

İlk ziyaretini Eyüpsultan’a işleyen Akşener, burada partililer vasıtasıyla mehterhane ile karşılandı.

Eyüp Padişah Camisi çevresindeki gelişim yerlerini gezen Akşener, esnafla dostane etti.

Akşener, girdiği ayrımsız dondurmacıda esnafa vatandaşın kurum gücünü ve işlerin durumunu sordu.

Dondurma satıcısı, Akşener’in sorusunu, “Haddinden Fazla şükür çalım gücü it canlı değişmedi. İnsanlar tekrar istediğine harcıyor. Dondurmada dayanabilen aynı ayırt bulunmayan.” şeklinde cevapladı.

Esnafın, “Size çok koruyucu olamadım” demesi üzerine Akşener, “Düzeldiğini söylüyorsunuz, biz bile kötü husus taşımak istemiyoruz. Haddinden Fazla mutlu oldum, leziz işlemler.” dedi.

Bir fırıncıyı ziyareti sırasında, Yalova’dan geldiğini dile getiren ayrımsız kadın Akşener’den “Altılı masadan kazanacak cumhur reisi adayını çıkarmalarını” istedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ankara Büyükşehir Şehremini Mansur Yavaş’ın namzet gösterilmesini talep eden başka bir avrat, “Umudumuz sizsiniz. Size yalvarıyorum. Sakın kazanmayacak insanı akseptans etmeyin.” diye niteleyerek konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener bile kadına sarılarak “Münteha.” dedi.

Akşener’i protesto eden 2 avrat alandan uzaklaştırıldı

Akşener, henüz bilahare otobüsle Bahçelievler Şirinevler Meydanı’na geldi.

Esnaf ziyareti sırasında hareket yeri dışında kâin biri özürlü 2 karı Rabia işareti yaparak, protestoda bulundu.

Partililerin aksülamel gösterdiği kadınlar, polis yoluyla alandan uzaklaştırıldı. Tekerlekli sandalyede mevcut kadın ise partililerin fiziksel ve aday saldırısına uğradığını kanıt etti.

Bakırköy’birlikte takım ile karşılandı

Meral Akşener’in akıbet durağı ise Bakırköy oldu. Burada bandonun çaldığı İzmir Marşı ile karşılanan Akşener, Fişekhane ve İstanbul caddelerinde gelişim yerlerini gezdi.

Bir kuyumcuya giren Akşener, ziyaretlerinde kendi partisini anlatmadığını, seçme partiyle ilgilendiren konuşmadığını dile getirerek, yemeden içmeden esnafın sorunlarını dinlediğini kaydetti.

Ziyaretlerde, İYİ Tümen Umumi Başbuğ yardımcıları Bahadır Erdem ve Ümit Dikbayır ile İYİ Tümen İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu birlikte saha aldı.

Share: