Ilbay Polat: “Bildirme mebzul hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz”

Altıntaş ilçesi Çayırbaşı Köyü’nde karye ve mahalle muhtarlarıyla tıpkı araya mevrut Kütahya Valisi Büyük Polat, ellerindeki kaynakları deli dolu ve verimli kullanarak sunu iyi hizmeti sunmanın gayreti süresince olduklarını anlatım etti.

Ilbay Ulvi Çelik, Altıntaş kaymakamlık programı çerçevesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla Çayırbaşı Köyü’nde yapılan İstişare Toplantısı’nda benzeri araya geldi. Toplantıda 35 karye ve 5 mahalle muhtarı ihtiyaçlarını, taleplerini ve vatandaşların memnuniyetini Vali Yüce Polat’e iletti.

Talep ve ihtiyaçları mesabe kayran Vali Çelik, sorunların imkanlar dahilinde çözümünü istedi. Namına yersiz rica ve ihtiyaçlarla ilgilendiren gelgel müdürlerine talimat verdi.

Vali Çelik, “Elimizdeki kaynakları hareketli ve mübarek kullanarak bildirme gür hizmeti sunmanın gayretindeyiz. Cenabıhak birlik ve beraberliğimizi daima kılsın” dedi.

Toplantıya Ilbay Ulu Polat, Ilçebay Hüseyin Bozoğlan, Şehremini Arif Teke, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, ilgilendiren alım müdürleri ile karye ve mahalle muhtarları katıldı. – KÜTAHYA

Share: