İçişleri Bakanı Soylu’dan polislere, POLSAN çağrısı: Sahip çıkı

Vekil Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, polislere seslenerek, “Sizlere, polislerin sahibi olduğu ve FETÖ terör örgütü vasıtasıyla konuşu ömrü 2035 yılına kadar ulaşamayacak şekilde içi boşaltılan Polis Sandığı’nın sonuç 5 yılda, özveren aynı yönetimle elde ettiği olağanüstü başarısı ve ekonomik ömrünün sonsuza ulaşmasının hikayesini anlatacağım. Örgen sıfır polis güçleri kardeşlerimi de Polis Güçleri Sandığı’na nida edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Polis Sandığı’nın temiz varlıklarının son 5 yılda 1,4 milyar liradan 3,7 bilyon liraya terfian tahminî 3 kat artış gösterdiğine dikkati çeken Aristokrat, “Zaman ise halis varlıkları 5 milyar lirayı aşmıştır. FETÖ’nün kirli elini uzattığı dönemlerde dolgunca yönetilemediği ve istismar edildiği için sonsuz sakıt ortak sayısı, yapılan kanuncu düzenlemenin ve olumlu sonuçların bile etkisiyle 45 binlerden 109 binlere imdi.” bilgisini verdi.

POLSAN’ın sahibi olduğu Ankara Sigorta’nın henüz evvel tek dönemde teknik esmer ulaşamadığını bildiren Soylu, şunları kaydetti:

“2018 yılında Ankara Sigorta’nın tamamına verilen satın alma teklifi, tafsilatlı vadeli 125 milyon liraydı. 2018 yılında maharet kişmiri geçti ve 4 yılda bütün mir teklifi kadar kar etti. 2022 yılında sandığa örgen olacak aynı polis güçleri arkadaşımız, enflasyondan arındırılmış aynı şekilde 30 yıl böylelikle 850 bin ile 1 milyon teklik arası mütekait ikramiyesi alacak.

Polis Sandığı’na unsur olmayan polis kardeşlerim, say arkadaşlarım bilir, bu hikayenin kudretli olması için hepimiz çokça iri mesai gider ettik, samimiyet ve dürüstlükle çalıştık, sonunda bu başarıyı elde ettik. POLSAN artık zihayat, POLSAN çıktı gelecek vadediyor. Bu gelecekten mahrum olmayın. Sandığınıza ve emekliliğinize erbap çıkın.” (AA)

ANASAYFAYA BENZEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Share: