Hepsiburada, projeleriyle 4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’na imza attı

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, başkentte 18-21 Mayıs tarihleri arasında Ankara Bilgi Üniversitesi’nin 4.kez düzenlediği Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nın asıl sponsoru oldu. ATO Congresium’birlikte T.C. Uran ve Uygulayım Bilimi Bakanlığı, T.C. Deneyimsizlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Mekân, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Defans Sanayi Başkanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen fuar; ülkemizde verimliliğin artırılmasına bindi sağlayan müstakbel düzeydeki teknolojik ürünlerin sergilenmesini, çalışmaların degaje kitlelere yayılmasını, teknolojik gelişmelerin eksiksiz alanlarda artağan bir şekilde kullanılmasını amaçlıyor. Savunma uran başta atılmak için bilişim, endüstri, eğitim bilimi, enerji, ekincilik, bildirişim, afiyet ve erişim sektörlerinde geleceğe ışık tutacak aptal çözüm teknolojilerini havi 4. Mutluluk ve Teknoloji Fuarı’nın ana sponsorlarından Hepsiburada, bu oylumlu etkinlikte standında geleceğin teknolojileri üzere balaban ehemmiyet haiz projelerini tanıttı.

Hepsiburada standında katılımcılara fuar boyunca Mimex Projesi, Girişimci Kadınlara Uygulayım Bilimi Gücü Programı, Hepsiburada – Intel iş birliği, TÜBİTAK ile kolektif hesaplı Bilgem Bileşimli Zeka Mükemmeliyet Merkezi ve Hepsiburada’nın Delivers A.I destekli Özerk Teslimat Robotları ile ait bilgi verildi. Temas projeyi anlatan güdük videoların gösterildiği Hepsiburada standında, bir ‘Özerk Teslimat Robotu’ ile Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı dahilinde ‘giyilebilir teknolojiler’ üreten Tetfit markasına ilgili  ürünler da düz aldı.

Açılış gününde, katkılarından hava Hepsiburada namına Umumi Heyet Üyesi Tolga Babalı’evet Ankara Fen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çetince Çıpa ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran aracılığıyla teşekkürname plaketi takdim edildi. Fuarın ikinci gününde ise; Hepsiburada CEO’su Uğur Emirdağ, Cumhurbaşkanlığı Sayısal Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Mürtefi Taha Koç’u Hepsiburada standında ağırladı. Dr. Şanlı Taha Antrenör ayrıca Girişimci Kadınlara Uygulayım Bilimi Gücü programı dahilindeki Tetfit markasının ürünlerini de deneyimledi.

Hepsiburada, ‘Geleceğin Türkiye’si ve ‘Türkiye’nin Geleceği’ üzere iki şanlı projeye imza attı

Türkiye’nin Hepsiburada’sı BM Global İlkeler Sözleşmesi’ne imza attı

Akbank’fecir Hepsiburada satıcılarına özel avantajlar

Share: