Gaziantepli çiftin 8 yıllık bala özlemi üçüz bebeklerle sonuç buldu

Gaziantepli çiftin 8 almanak yavru özlemi üçüz bebeklerle son buldu

GAZİANTEP – Gaziantep’te 18 yıldır yavru özlemi çekici Zeynep ve Hüseyin Sucu çiftinin süt kuzusu hasreti 3’üz bebeklerle sona erdi. Bebeklerini kucağına kayran çiftin mutluluğu gözlerinden okundu.

Gaziantepli 43 yaşındaki Zeynep Sucu ile 47 yaşındaki Hüseyin Saka çifti 18 yıldır yavru sahibi kalkmak için birçok nöbet tedavi gördü. Tekraren tuluk süt kuzusu tedavisi olan çift tıpkı tip çocuk sahibi olamadı. Koşa en son gördükleri tedavinin arkası sıra veladet üzere Gaziantep Özel SIMURG Hastanesi’ne başvurdu. Yapılan tetkiklerin peşi sıra temel Zeynep Sucu’nun 3’üz bebeğe mehtaplı olduğu belirlendi. Hastanede yapılan er doğumun arkası sıra sağlık problemleri kâin bebekler 85 günce tedavinin ardından taburcu edildi. 18 sene sonra bebeklerini kucağına alan koşa nazik aynı bahtiyarlık yaşadı. 2 kız ve bir erkek çağa sahibi olan koşa, çocuklarına Hilal, Ayda ve Ardıl isimlerini verdi.

“Balaban ayrımsız mücadeleyi başarıyla bitirdik”

Eskimemiş doğan bebeklerin okkalı esenlik problemleriyle ilişik şişman bire bir uğraş verdiklerini belirten ZÜMRÜDÜANKA Hastanesi Kullanılmamış Doğan pahal bakım Uzmanı Prof. Dr. Ercan Sivaslı, “Mufassal benzeri mücadeleden sonradan 18 yıl sonradan bir gebelik oluyor. Bağımlı bu gebelik 3’üz olduğu üzere çokça riskliydi. Erken tevellüt riski vardı. O nedenle biz doğumdan ilk hazırlıklarımızı yaptık. Bebekler er doğdular. Bebekler doğduktan sonra dirimlik problemleri vardı. Asıl, ağababa ve ben ile ekibim tahminî 85 günlük tıpkısı proses boyunca değme 3 bebeğin dirimsel problemleriyle uğraşarak, balaban ayrımsız mücadeleyi başarıyla bitirdik. Bebekler bu müddet içerisinde bilcümle küvezde kaldı. Bilcümle organlarında sorun yaşadılar. Kırıcı reçete tedavisi uyguladık. Serencam 4 gündür asıl ile uyum amacıyla odada tuttuk.Bağımlı bugün taburcu ediyoruz. 2 yaşına kadar okkalı aynı strateji süreçleri olacak” dedi.

“Biz aynı beklerken Cenabıhak bize 3 yıldız etti”

Yıllardır tıpkısı yavru beklerken Cenabıhak’ın kendilerine 3’üz verdiğini rapor fail Ata Hüseyin Sucu, “18 yıl çocuk hasreti çektik. Sağ olsun hocalarımız sayesinde bu hasretimiz sona erdi. Haddinden Fazla iri ayrımsız bahtiyarlık duyuyoruz.Ego ve eşim haddinden fazla mutluyuz. Biz, tıpkı beklerken Tanrı bize 3’üz şans etti” şeklinde konuştu.

“Rabbime şükürler olsun bize 3 parça bebeği nasip etti”

Esas Zeynep Saka, “Tığ 18 yıl yavru hasreti çektik. Ayrı Ayrı merkezlerde değişik yerlerde 7 defa tulum süt kuzusu denemesi yaptım. Rabbime şükürler olsun böylecene bize 3 pasaj bebeği kader etti. Çokça mutluyuz inşallah rabbim bize bunları sağlıkla büyütmeyi yıldız paha. Çocuklarımız pek süreçten geçti. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen Ercan hocama ZÜMRÜDÜANKA Hastanesi’ne çokça teşekkürname ediyoruz. 2 kız ve bire bir eş oğlumuz var. İsimlerini Ayça, Ayda ve Ardıl koyduk. Tarifsiz benzeri ihtisas içerisindeyim önceliğim bilcümle bunlar kendimi unutmuşum. Önümde stabil benzeri proses olacağını biliyorum amma zevkle yapacağım. Bu süreçte geçecek. Ego 18 yıl çok metin süreçler atlattım. Bunu dahi atlatırım inşallah, vatana millete hoş evlatlar olarak yetiştiririz” diyerek konuştu.

Share: