Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: “Yaraları saracağız ama acısı hep içimizde kalacak”

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde beis gören vatandaşlar için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Dursun Özbek ve soluk-kırmızılı yöneticiler, depremzedeler üzere başlattıkları yardım kampanyasının Nef Stadı’ndaki merkezinde incelemelerde bulundu.

Kulüp televizyonuna konuşan Özbek, arkalama kampanyalarına kısık demet olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Gelen yardımın haddi hesabı namevcut. Çalışmaya fahri gelenlerin haddi hesabı namevcut. Türk milletinin bu nazik karakterinden çevre çok gururluyum. Olabilir olduğu büyüklüğünde depremzedelere ulaşmaya çalışıyoruz. Kızoğlan Timur Komutan orada. Tığ da buradan tırlarla malzemeleri depremzedelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Söyleyecek çokça aşkın ayrımsız özdek yok. Tanrı oradakilere çıdam versin. İklim koşulları birlikte haddinden fazla fena. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan yağmur diliyorum. Ailelerine bile iri çıdam diliyorum. Çok acı. Duygularımı tanım etmekte zorlanıyorum. Cenabıhak tıpkı henüz milletimizin başına hakeza tıpkı felaketi vermesin.”

Dursun Özbek, arkalama merkezlerinde 7-8 tırlık daha gereç olduğunu anlatarak, “Durmaksızın bile geliyor. Yaraları saracağız ama acısı bütün içimizde kalacak. Tük milletinin başı sağlıklı olsun. Havza insanına, onların birlikte olduğumuzu, elimizden mevrut her şeyi yapacağımızı terennüm etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Share: