Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: “Yaraları saracağız amma acısı bilcümle içimizde kalacak”

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde uymazlık gören vatandaşlar amacıyla ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Dursun Özbek ve zerrin-kırmızılı yöneticiler, depremzedeler için başlattıkları müzaheret kampanyasının Nef Stadı’ndaki merkezinde incelemelerde bulundu.

Kulüp televizyonuna mütekellim Özbek, yardım kampanyalarına bati demet olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Gelen yardımın haddi hesabı namevcut. Çalışmaya gönüllü gelenlerin haddi hesabı yok. Türk milletinin bu büyük karakterinden kıran çok gururluyum. Cins olduğu büyüklüğünde depremzedelere ulaşmaya çalışıyoruz. Bakire Timur Eş orada. Tığ da buradan tırlarla malzemeleri depremzedelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Söyleyecek haddinden fazla aşkın tıpkısı madde bulunmayan. Cenabıhak oradakilere çıdam versin. İklim koşulları de haddinden fazla fena. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan yağmur diliyorum. Ailelerine birlikte balaban sabır diliyorum. Çok ateş. Duygularımı tarif etmekte zorlanıyorum. Allah tıpkı elan milletimizin başına hakeza bir felaketi vermesin.”

Dursun Özbek, arkalama merkezlerinde 7-8 tırlık henüz malzeme olduğunu anlatarak, “Uzunlamasına da geliyor. Yaraları saracağız ama acısı bilcümle içimizde kalacak. Tük milletinin başı sağ olsun. Toprak insanına, onların yanı sıra olduğumuzu, elimizden gelen herhangi bir şeyi yapacağımızı beyan etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Share: