Eşini ve 3 kızını pompalı tüfekle katleden kayırıcı, sezinleme amacıyla eve götürüldü! Öfkeli mahalleli polis aracını taşladı

24 Ağustos haset saat 01.30 sıralarında 8 bala babası Hasan Karaaslan, evde uyuyan eşi Leyla ile kızları Derya, Ferişte ve Şerife Karaaslan’a pompalı tüfekle incitici etti. Ayrıntılar olay yerinde hayatını kaybetti, Leyla Karaaslan ise kırıcı atarak ayrıksı odaya kaçtı. Ancak Hasan Karaaslan, eşinin arkasından gidip onu birlikte öldürdü.

DİĞER ÇOCUKLARINI BIRLIKTE ÖLDÜRMEK İSTEDİ

Henüz sonraları komşu annesinin evinin bahçesinde uyuyan 2 çocuğuna yönelen Karaaslan, komşuları görünce aracına binip, polis merkezine giderek tasdik oldu. Esas ve 3 kızı, otopsi işlemlerinin ardından İdil ilçesine mecbur Ense köyünde birlikte defnedildi. bu arada Karaaslan’ın 2 çocuğunun fındık işçisi kendisine Karadeniz Bölgesi’ne gittiği, diğerinin ise İstanbul’de bulunduğu belirtildi.

“SESLER DUYDUM”

Karaaslan, polise verdiği ifadede olaydan 5 çağ evvel yapım halindeki evini 800 bin TL’ye sattığını, bu durumdan sonraları birtakım sesler duyduğunu doğacak sürdü. Bu sesler zımnında zayıf düştüğünü, fenomen sırasında de kendinde olmadığını iddia fail Karaaslan, “Ego üstelik ‘Delirttiniz beni’ dedim. Klimanın altında, köşede duran tüfeği elime aldım. Eşim ve çocuklarımın olduğu odaya geçtim. Tüfekle alay malay odaya girdiğimde, eşimin ve kızlarımın seslerini duydum. Eşim koridora akıllıcasına kaçtı. Tamamen hatırlamamakla alay malay bir defa elan ateşlemiş olabilirim” dedi.

KEŞİFTEN BILAHARE MAHALLELİ KARAASLAN’A TEPKİ GÖSTERDİ

Karaaslan, ifadesinin ardından keşif için polat delme giydirilerek eve götürüldü. Evde olayı anlatan Karaaslan, elan sonraları hariç çıkarıldı. Durumu öğrenen mahallelinin, Karaaslan’a reaksiyon gösterdiği görüntüler ortaya imdi. Çoğu karı olan kalabalığı polisler uzaklaştırmaya çalıştı. Ayrımsız süre avluda kapının peşinden bekletilen Karaaslan, henüz sonradan polis aracına bindirildi. Vasıta uzaklaşırken bazen kadınlar yerden aldıkları taşları fırlattı. cep telefonu kamerası ile görüntülenen lüp içinin dahi kavga alanına döndüğü görüldü.

Karaaslan, işlemlerinin peşi sıra atıf edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Share: